Czy nowa oferta telewizyjna jest również w ofercie bez zobowiązania?

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 422
  • 1499
  • 1

Dobrze rozumiem, że w przypadku aneksu nie trzeba się wiązać z umową na telewizję w Orange na 2 lata jeśli chodzi o nową pakietyzację?

Przez dekoder multi jakość strumienia telewizyjnego była kiepska. Oby nie było podobnie przez apkę.

*Wydzieliłem post z tematu "Ceny usług, a kanały sprzedażowe." oraz edytowałem treść - moderator Wojciech.

3 ODPOW. 3

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1488
  • 5952
  • 57

@Praziomek  tam masz normalnie umowę na dwa lata. Tylko na telewizję więcej promocyjnych miesięcy. Nawet mając umowę to możesz wprowadzić aneks raz na okres rozliczeniowy. Chyba, że chcesz bezterminowo to 10 zł więcej. 

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 422
  • 1499
  • 1

Czyli jak telewizja przez aplikację będzie mi nie odpowiadać a testowałem dekoder multi (traumatyczny wynik testów 😉 ) to nie będę mógł zrezygnować?

Naprawdę nie mogą udostępnić aplikacji swoim klientom, żebyśmy się przekonali jak to działa na telewizorach?

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2322
  • 6950
  • 225

Możesz na czas nieokreślony - cena to tylko 5 zł więcej, jeśli masz już FTTH, ale z umową na czas określony, to dobierasz TV na czas niekreślony i płacisz 40 zł mc , poza tym, jeśli masz w miarę nową umowę to masz juz w podstawie 47 kanałów, wystarczy aktywować usługę w Mój Orange. Te kanały są w cenie FTTH.