Czy kanały dodane 25/05/2026 do nowych umów z tego dnia na EXTRA TV mają szanse

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 230
  • 1064
  • 4

W zasadzie nowy pakiet Extra TV jest o 10 zł droższy. W przypadku "odświeżenia" umowy na kolejne 24 miesięcy z nowym Extra TV, klient będzie płacił więcej. Dla operatora na plus.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 691
  • 2701
  • 8

@szewol no niby tak ale z tym to już różnie może być. Jak ktoś będzie po prostu przedłużał umowę to niech sprawdzi wtedy czy będzie opcja przejścia na nowy pakiet Ekstra czy będzie tylko opcja zostania przy tym co się miało (ciekawe co w salonie by mówili albo konsultant na czacie) i niech napisze w tym temacie tak najprościej sprawdzić.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2121
  • 9208
  • 71

@Luki555napisał(-a)

@Glut A kary nie będzie za to że dużo wcześniej (w trakcie) z umowy chciałoby się zrezygnować (i przejść na ten nowszy Ekstra) niż te 3 miesiące przed terminem jakie jest przyjęte ogólnie że wtedy można coś zmieniać najwcześniej?

@Luki555  ale z niczego nie rezygnując, tylko robiąc update można. Po prostu masz nową umowę, która zastępuje obecną. Sprawdź sobie w apce jak mi nie wierzysz.

• 691
  • 2701
  • 8

@Glut z ciekawości zajrzałem i do aplikacji jak i normalnie na stronie www ale u siebie na koncie nigdzie nie mam możliwości (a zajrzałem wszędzie) zmiany umowy i zastąpić inną umową możliwe, że jest dla mnie za wcześnie na taki ruch jeszcze i bliżej końca umowy się pojawi dopiero taka możliwość akurat.

Tak w ogóle mogliby stworzyć na stronie osobne informacje o ofercie migracyjnej z obecnej jaką się ma na tą nowszą kto by chciał to by skorzystał tak byłoby najłatwiej (no chyba że jest coś takiego ogólnego ja akurat tak dogłębnie nie przeszukiwałem strony orange)

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2121
  • 9208
  • 71

@Luki555  wchodzisz do "Sklep" i wybierasz ofertę system zrobi resztę. Tam nigdzie nie jest napisane "przedłużenie umowy".

• 691
  • 2701
  • 8

Mimo wszystko narazie nie planuje zmian a tylko tak popatrzyłem ze zwykłej ciekawości poprostu.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 47
  • 163
  • 3

W "poprzedniej generacji" pakietów trzeba było płacić extra za Filmboxy, to już chociaż niech dodadzą za free te pozostałe kanały, prócz filmboxów - tym bardziej że to zdaje się, że są jakieś pierdoły. Bo co tam wpadło prócz Filmboxów - Remonty TV, TVC Super i Xtreme TV? Mają coś ciekawego w ramówce, czy kolejny zapychacz z tym samym w pętli?

• 691
  • 2701
  • 8

@zajacp11 jak to określiłeś te kanały to "pierdoły" i tak jest wystarczy przejrzeć epg. Więc nie zrozumiała jest ta polityka dodawania tych 5 kanałów. Z jednej strony chcą zmieniać ofertę na nowszą a z drugiej klienci starszych umów wolą obecne warunki bo np im odpowiadają. Niech sobie orange robi jak chce.