- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witajcie,
wg komunikatu "Ponadto do Pakietu Optymalnego dołączyliśmy CBS Reality (pozycja 344), który znajdował się w Pakiecie Komfortowym".
Co wchodzi w skład pakietu optymalnego, bo ja raczej mam pakiet Orange Love Standard i CBS Reality nie mam 😐
Czy Pakiet Optymalny = Pakiet Orange Love Standard?
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej @tarecki Optymalny pakiet wchodzi w Orange Love Standard, Extra i Premium: CBS Reality wchodzi w pakiet Optymalny który znajduje się w Orange Love Standard. Dodali też do pakietu Optymalnego Teenick Przesyłam ci najnowszą liste kanałów IPTV z 22 lutego br. zerknij do niej https://orange.binaries.pl/bw//20155/0/57691/af4bcc93-7b99-4c9b-93ed-3f4bcaae6248.pdf
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej @tarecki Optymalny pakiet wchodzi w Orange Love Standard, Extra i Premium: CBS Reality wchodzi w pakiet Optymalny który znajduje się w Orange Love Standard. Dodali też do pakietu Optymalnego Teenick Przesyłam ci najnowszą liste kanałów IPTV z 22 lutego br. zerknij do niej https://orange.binaries.pl/bw//20155/0/57691/af4bcc93-7b99-4c9b-93ed-3f4bcaae6248.pdf
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Lista Kanałów Orange IPTV
@Pablo5 bardzo Ci dziękuję 😀
No to dziwne, że na moim dekoderze 4K Stream nie mam dostępu do tych kanałów. Mam jedynie planszę, że mogę zamówić te kanały...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@tarecki Próbowałeś wyłączyć i włączyć dekoder ponownie albo zresetować go do ustawień fabrycznych Jak dalej nie będzie to napisz na Orange czat że nie masz dostępu tego kanału i aby odświeżyli na twoim dekoderze uprawnienia 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, jedynie resetowałem. Nie chce przywracać ustawień fabrycznych, bo stracę ulubione 🙄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy CBS Reality jest od teraz również w Orange Love Standard?
Jeśli nadal nie masz to jak nie chcesz resetować do ustawień fabrycznych to skontaktuj się z BOK na Orange czacie i opisz ze nie ma dostępu do kanału. To odświeżą ci uprawnienia na karcie wirtualnej. Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zgłosiłem problem na czacie "Mój Orange" - czekam na rozwiązanie. Gość był trochę zdziwiony, że ten kanał mi nie "wskoczył"... no więc czekam, aż wskoczy 🙂
Dzięki za pomoc👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To daj znać jak się pojawi. Nie ma za co służę pomocą. Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
dziś u mnie pojawiła się wizja i dźwięk na CBS Reality😀
Natomiast na TeenNick nadal brak dostępu...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@tareckicieszę się że pomogłem . Jeśli nie masz kolejnego dostępnego kanału czyli Teenicka to skontaktuj sie znów z BOK na Orange czacie i opisz ze nie ma dostępu do kanału Teenick. Ten kanał tez jest dostępny w pakiecie Optymalnym. To znów odświeżą ci uprawnienia 🙂