Nie można wyświetlić tego widżeta.

Czemu IPTV się nie rozwija?

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 400
  • 1639
  • 3

"To odwołuję się do starej AMA 2022 nie aktualizowanej Amy na rok 2024 która powinna być co roku"

@Citi2017patrząc na ostatnią AMA to ja bym podziękował za takie akcje i sam nie wiem czy takie akcje miałyby sens skoro przez ten czas praktycznie nic nie zostało wprowadzone i jeszcze ubyło kanałów a na każde pytanie jedna odpowiedź padała. Ja to miałem wrażenie, że z musu to było robione i na tzw odczepne. Dla mnie jakby odpowiedzi brzmiały, że  "nie mamy w planach w tym momencie ale każda sugestia będzie brana pod uwagę" inaczej to wtedy brzmi bo się wie, że coś kiedyś będzie zrobione. A odpowiedz jaka była dawana to dla mnie świadczy, że na świętego nigdy tego nie będzie i póki co to się sprawdza.

Założony temat świadczy o tym, że są osoby, które się tym interesują a nie o atakowaniu i naprawdę na dzień dzisiejszy oferta orange dużo gorzej wygląda od konkurencyjnych przynajmniej o kanały, których się tak Orange pozbyło a u konkurencji bez żadnych problemów mają i mają się świetnie. To co piszemy to fajnie by było jakby ktoś się temu z Orange przyjrzał i zatrzymał się nad tą kwestią z pozycji klienta a nie tylko kogoś z orange. Owszem każdy wie, że wszyscy chcą zarabiać ale oferta powinna być taka, żeby to klient był zadowolony z zawartości oferty i ceny jeśli nic się nie zmieni to klientów nie będzie przybywać i orange nie będzie miało na czym zarabiać bo będzie jeszcze ubywać jak komu się skończy umowa.

Anonim

Nie dotyczy

TVP nieoficjalnie będzie redukować swoje tematyczne. Może się okazać jeszcze w tym roku, że znowu ubędzie kanałów w IPTV..

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 2273
  • 8589
  • 33

Nie ma czego żałować. Telewizja kłamie.

• 400
  • 1639
  • 3

O tym pisano jeszcze w lutym tylko była informacja ze nie mogą zamknąć jakiegos kanału bo są zapisane w Karcie Powinniści i niby to chroni przed tym krokiem.

https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/ciecia-tvp-likwidacja-tvp-abc-tvp-kobieta-justyna-karnowska-zo...

Likwidacja bedzie też polegać na zastąpieniu czegoś np zamiast tvp historia miała by być  tvp wiedza. Ale jest informacja ze w miejsce likwidowanych miały by być jakieś inne. Ramówki na tych kanałach są podobne do siebie i chcą to pozmieniać. Jak Polsat wciska wszedzie Kiepskiego na swoich kanalach tak tutaj żeby tak nie było że na wszystkich leci ten sam np. serial. Przynajmniej z tych informacji tak wyczytałem. Do końca roku te zmiany maja być wprowadzone. Ciekawe czy tak będzie przynajmniej pod względem czasu.

https://rozrywka.radiozet.pl/seriale/tvp-zlikwiduje-czesc-kanalow-ogromne-oszczednosci-na-woronicza

Anonim

Nie dotyczy

Żeby się nie okazało, ze np TVP Historia zniknie a Wiedzę "niezwłocznie" zobaczymy jak HD na ABC. 😄

• 400
  • 1639
  • 3

@Anonim Jeżeli dojdzie do zmian to w przypadku akurat tego przykładu konkretnego ja bym się nie obawiał tego bo bez problemu wystarczy zmienić nazwę logo ramówkę i te spoty reklamujace ten kanał i jest po zmianach. Nie potrzeba by było tworzyć osobnego przekazu to by było bezsensu. Wiele było przykładów kiedy kanał zmieniał nazwę i ramówkę i nie tworzono nowej odzielnej transmisji tylko robiono na istniejącej. Przykład który przytoczyłeś jak dla mnie nietrafiony chociaż mogę się mylić i mogą to zrobić jeszcze inaczej.

• 400
  • 1639
  • 3

@Anonim trochę więcej wiadomo teraz o zmianach mianowicie tvp dokument nauka i historia mają się połączyć w 1 kanał o nazwie tvp wiedza a maja zniknąć tvp kobieta i te internetowe odpowiedniki jak kultura 2 czy historia 2 oraz Alfa TVP i tvp abc 2 reszta kanałów zostaje. Wychodzi na to że oferta iptv będzie odrobinę uboższa ale to już wszędzie tak będzie u każdego operatora w tym przypadku.

https://satkurier.pl/news/236697/kilka-kanalow-tvp-do-odstrzalu-akt.html

• 652
  • 2151
  • 3

Jak sie wchodzi w zamówienie pakietu po wybraniu dokumenty jest tylko czarny ekran 🙂 pozdrawiam co nowego w iptv kiedy vidoc tv 🙂  

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 2309
  • 12797
  • 61

Dopytaj na blogu Orange 🍊,😃😎

• 400
  • 1639
  • 3

@ryba168  "Vidoc" jest taki, że jakoś się nie zanosi na nic 🙄 pewnie w orange liczą kasę czy będzie w porządku zanim cokolwiek dodadzą jak się doliczą to ogłoszą 🤑, że stać na dodanie czegoś.