Co przyniesie Telewizja Orange w IP w 2026 roku?

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2649
  • 12470
  • 77

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1001
  • 3299
  • 3

https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/Uruchomienie-nowych-kana%C5%82%C3%B3w-dost%C4%99pnych-od-25-0...

Kto nie głosował proszę o głos działamy dla wspólnego sukcesu i naszej wygody w oglądaniu TV z #OPL

1- en głos brakuje aby operator wziął pomysł pod rozważanie 🙂 wedle nowych zasad kategorii POMYSŁY 🙂 

• 1001
  • 3299
  • 3

364 kanał ULTRA TV 4K nie ma loga na belce INFO dekodera bynajmniej u mnie dekoder IWU 200 🙂 @Michał @Wojciech trzeba zgłosić 🙂

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 717
  • 2794
  • 9

Pewnie u każdego tak jest bo u mnie też nie ma tego logotypu na tej belce tylko napis z numerem a i tak w pierwszy dzień ten logotyp był mały i słabo widoczny i mniej wyraźny od innych. Mogli by go trochę powiększyć albo co, żeby był bardziej wyraźniejszy, jak już będą się tym zajmować.

• 302
  • 1487
  • 6

@Glutnapisał(-a)

@szewol  jest obejście tego buga 

Dzięki za wskazówki 🙂

Wyprowadziłem dwa pomysły. Jeden o którym wspominałem wcześniej, czyli poszerzenie Start TV o kanały naziemnej telewizji cyfrowej.

A drugi wpadł przy okazji, czyli dotyczący wprowadzenia pakietów tematycznych do Orange TV. Fajnie byłoby, gdyby do Start TV można było dokupić np. tylko pakiet kanałów filmowych, informacyjnych czy muzycznych. Tym bardziej, ze w apce Orange TV mają fajne zakładki tematyczne. 

Niech się niesie, a oferta Orange staje się coraz ciekawsza i atrakcyjniejsza 😎

Zachęcam do polubień i komentowania 🙂

• 302
  • 1487
  • 6

Idzie nowe w Orange TV?

Orange Polska przedłuża wieloletnią umowę z Viaccess-Orca (VO), dostawcą technologii dla telewizji i systemów ochrony treści. Nowa umowa ma być również elementem szerszej modernizacji. VO wesprze Orange Polska w przejściu na odświeżoną architekturę platformy, która ma dać operatorowi większą elastyczność i w przyszłości umożliwić wdrażanie rozwiązań opartych na chmurze oraz AI. Według komunikatu, na razie jest to przede wszystkim przedłużenie technologicznego zaplecza Orange TV i przygotowanie gruntu pod kolejne zmiany.

• 389
  • 1200
  • 2

Ciekawe czy będzie podgląd kanału tak jak na dekoderach 4K Stream co 10 sekund.

• 1001
  • 3299
  • 3

https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/V90-nowy-kana%C5%82-muzyczny-w-ofercie-Orange-Polska-TV/idi-p...

Głosujcie brakuje 2-głosy do debaty 🙂

🙂 Pozdrawiam :*:):*::)