Nie można wyświetlić tego widżeta.

Co nowego przyniesie Telewizja od Orange w IPTV w nowym 2025 roku?

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2205
  • 6415
  • 206

Co nowego przyniesie Telewizja od Orange w IPTV w nowym 2025 roku ?

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 442
  • 1839
  • 5

Zostają jeszcze pozycje do których nie ma dostępu na dekoderach. Ciekawe czy tutaj jakiś ruch będzie w niedalekiej przyszłości? W końcu oferta dorównałaby konkurencjom wtedy - zwłaszcza w 4K jakby pojawiło się co jeszcze.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 199
  • 772
  • 0

@Luki555napisał(-a)

Ok powinni dać  w miejscu gdzie są wszystkie pakiety tv info z tym linkiem albo po prostu zamieścić ten pakiet pośród pozostałych.

W sytuacji gdy mam już pakiet C+ Premium i chcę kanały extra, mogę zmigrować na wyzszy pakiet??

Ktoś coś z Orange podpowie...?

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 302
  • 897
  • 2

Nic ci nie podpowiem, praziomku.

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 1324
  • 3223
  • 31

@Praziomeknapisał(-a)

@Luki555napisał(-a)

Ok powinni dać  w miejscu gdzie są wszystkie pakiety tv info z tym linkiem albo po prostu zamieścić ten pakiet pośród pozostałych.

W sytuacji gdy mam już pakiet C+ Premium i chcę kanały extra, mogę zmigrować na wyzszy pakiet??

Ktoś coś z Orange podpowie...?

posiadasz orange love premium?

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 442
  • 1839
  • 5

@Praziomek to jest zbyt świeża sprawa żeby ktoś wiedział dokładniej w tej kwestii na Satkurier jest już artykul o tym ale tam jest ogólnie podane że pakiet wybrać będzie można nie podają co w przypadku jak ktoś ma pakiet c+ a nie ma tych kanałów exstra i co wtedy z ceną za pakiet. Poczekać jeszcze chwilę jeszcze trzeba i może więcej szczegółów będzie wtedy

https://satkurier.pl/news/242745/orange-dodal-kanaly-canal-extra-z-liga-mistrzow.html

Tak teraz przeglądając grafikę w tym artykule czy na stronie orange to nie ma C+360 w tych pakietach.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 199
  • 772
  • 0

Mam Orange Love.

Nic nie ma na temat usługi online Canal+. Wchodzi w skład pakietu? 

Czy może na moje pytania (jak mogę  dokupić kanały extra do pakietu C+)odpisać ktoś kto pracuje w Orange? 😉

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 1324
  • 3223
  • 31

@Praziomeknapisał(-a)

Mam Orange Love.

Nic nie ma na temat usługi online Canal+. Wchodzi w skład pakietu? 

Czy może na moje pytania (jak mogę  dokupić kanały extra do pakietu C+)odpisać ktoś kto pracuje w Orange? 😉

Zadzwon na bok. Są już wytyczne na temat zamiany canal+

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 30
  • 113
  • 2

Trzeba czekać. Na razie nawet na stronie z ofertą TV brak info o tym pakiecie, wiec chyba oficjalnie sprzedaży jeszcze nie ma, tylko "spod lady". Jest już natomiast cennik pakietów Canal+ (PDF), w którym faktycznie brakuje Canal+ 360. Może w jakimś podstawowym pakiecie będzie? Może dogadali się tez co do kanałów tematycznych (np. Canal+ Kuchnia czy Ale kino+). Trzeba rzucić okiem na zaktualizowany wykaz kanałów. Ale może w BOK coś wiedzą więcej.