- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co nowego przyniesie Telewizja od Orange w IPTV w nowym 2025 roku ?
https://www.orange.pl/internet/internet-domowy?offerTable[OFFER_TABLE_FIX][filters]=600,24,withNetfl...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zostają jeszcze pozycje do których nie ma dostępu na dekoderach. Ciekawe czy tutaj jakiś ruch będzie w niedalekiej przyszłości? W końcu oferta dorównałaby konkurencjom wtedy - zwłaszcza w 4K jakby pojawiło się co jeszcze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki555napisał(-a)Ok powinni dać w miejscu gdzie są wszystkie pakiety tv info z tym linkiem albo po prostu zamieścić ten pakiet pośród pozostałych.
W sytuacji gdy mam już pakiet C+ Premium i chcę kanały extra, mogę zmigrować na wyzszy pakiet??
Ktoś coś z Orange podpowie...?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nic ci nie podpowiem, praziomku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Praziomeknapisał(-a)
@Luki555napisał(-a)Ok powinni dać w miejscu gdzie są wszystkie pakiety tv info z tym linkiem albo po prostu zamieścić ten pakiet pośród pozostałych.
W sytuacji gdy mam już pakiet C+ Premium i chcę kanały extra, mogę zmigrować na wyzszy pakiet??
Ktoś coś z Orange podpowie...?
posiadasz orange love premium?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Praziomek to jest zbyt świeża sprawa żeby ktoś wiedział dokładniej w tej kwestii na Satkurier jest już artykul o tym ale tam jest ogólnie podane że pakiet wybrać będzie można nie podają co w przypadku jak ktoś ma pakiet c+ a nie ma tych kanałów exstra i co wtedy z ceną za pakiet. Poczekać jeszcze chwilę jeszcze trzeba i może więcej szczegółów będzie wtedy
https://satkurier.pl/news/242745/orange-dodal-kanaly-canal-extra-z-liga-mistrzow.html
Tak teraz przeglądając grafikę w tym artykule czy na stronie orange to nie ma C+360 w tych pakietach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam Orange Love.
Nic nie ma na temat usługi online Canal+. Wchodzi w skład pakietu?
Czy może na moje pytania (jak mogę dokupić kanały extra do pakietu C+)odpisać ktoś kto pracuje w Orange? 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Praziomeknapisał(-a)Mam Orange Love.
Nic nie ma na temat usługi online Canal+. Wchodzi w skład pakietu?
Czy może na moje pytania (jak mogę dokupić kanały extra do pakietu C+)odpisać ktoś kto pracuje w Orange? 😉
Zadzwon na bok. Są już wytyczne na temat zamiany canal+
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Trzeba czekać. Na razie nawet na stronie z ofertą TV brak info o tym pakiecie, wiec chyba oficjalnie sprzedaży jeszcze nie ma, tylko "spod lady". Jest już natomiast cennik pakietów Canal+ (PDF), w którym faktycznie brakuje Canal+ 360. Może w jakimś podstawowym pakiecie będzie? Może dogadali się tez co do kanałów tematycznych (np. Canal+ Kuchnia czy Ale kino+). Trzeba rzucić okiem na zaktualizowany wykaz kanałów. Ale może w BOK coś wiedzą więcej.
- « Poprzedni
- Następny »