- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Canal+VOD w Orange
Cześć.
Mam w pakiecie Canal+VOD. Nie wiedziałem jak się tam dostać, ale po rozmowie z konsultantem, udało się. Jakież było moje zdziwienie, gdy ujrzałem to cudo natury. Brak wyszukiwarki tytułu, seriale "uporządkowane" jak na załączniku, zamiast jeden serial jako jeden punkt, to cała lista. Żeby przejść do tytułu na literę Z, trzeba przebrnąć przez wszystkie odcinki. Przy dłuższym tytule, nie widać jaki odcinek. Brak pozycji, jak np. serial Klangor.
Ktoś mi powie co to ma być? Też tak macie? 21 wiek, a to wygląda jak robota przedszkolaka, z szacunkiem do przedszkolaków. Jestem załamany.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Canal+VOD w Orange
@19yanaz90 wiesz na platformie C+ "VOD" prezentuje się zupełnie inaczej i wygląda o niebo lepiej, sortowanie kanałów, odcinki seriali, itp., itd. A na Orange, jak śpiewa klasyk "bo tutaj jest, jak jest"...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Canal+VOD w Orange
Tylko czemu zawartość nie jest taka jak być powinna? Bo tak jak pisałem zacząłem kiedyś oglądać Klangora, ale wiadomo jak to jest, nie zawsze jest czas jak w TV leci. Wchodzę w to cudo i brak.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Canal+VOD w Orange
@19yanaz90 nie odpowiem Ci na to pytanie, dlaczego serialu "Klangor" nie ma w VOD C+ od Orange, na platformie C+ w VOD jest i są nawet materiały dodatkowe (plenery z kręcenia, wywiady z aktorami, wyjaśnienia tytułu, pierwszy i ostatni klaps).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Canal+VOD w Orange
Cześć. Możesz napisać, jak się tam dostałeś?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Canal+VOD w Orange
@opsia1 jeżeli potrzebujesz pomocy od konkretnej osoby to zwróć się do niej po nicku, nie wszyscy siedzą cały czas na forum, ale jak tak się zwrócisz to ta osoba dostanie wiadomość i być może odpisze 🙂
Edit.
Jeżeli zaś pytasz o dostęp do VOD Canal+, to musisz mieć wykupiony pakiet Canal+.