- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzień dobry,
posiadam Orange Love z Canal+ Prestige, na którym zostało mi jeszcze 12 miesięcy umowy. Żeby oglądać lige angielską i ligę mistrzów, muszę dokupić Canal+ Super Sport.
Problem w tym, że kanały z Prestige (za który place 50zl miesięcznie), znajdują się również w pakiecie Super Sport, więc jeżeli dokupię osobno ten pakiet to efektywnie przez rok czasu będę płacił dwa razy za to samo.
Czy istnieje jakaś opcja żeby złączyć te dwa pakiety lub przedłużyć umowę w taki sposób, żeby zlikwidować zupełnie Canal+ Prestige i wrzucić Super Sport na jego miejsce?
Z góry dziękuję za odpowiedzi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Skontaktuj sie z infolinia lub salonem. Jesli to prestige dokupiony dodatkowo, a nie w ramach OL premium, to powinni Ci zaproponowac zamianę na wyzszy pakiet.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Canal+ Super Sport i Prestige
@heniudr sprawdź co ci pokazuje w aplikacji MO opcja przedłużenia umowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Proszę o doradzenie. Jak i gdzie dokładnie to sprawdzić.
Z góry dziękuję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Praziomek aplikacja MO "sklep" wybierasz tak jak byś wybierał nową ofertę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Skontaktuj sie z infolinia lub salonem. Jesli to prestige dokupiony dodatkowo, a nie w ramach OL premium, to powinni Ci zaproponowac zamianę na wyzszy pakiet.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Byłem w środę w salonie, aktywował mi konsultant SuperSport i złożył rezygnację z Prestige 4K - miałem umowę na 24 msc, do końca października na OL z C+ Prestige 4K. Tego samego dnia Prestige 4K się dezaktywowało i aktywował się SuperSport - mam na czas nie określony. 🙂 A OL nadal tak jak było.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dezaktywują mi Presige, mimo że mam go do grudnia?
Wtedy jaka różnica będzie na rachunku?
Nie chcę jeszcze podejmować decyzji o żadnych anekach bo 4 miechy do końca a zależy mi tylko na C+ Extra
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Generalnie nie można mieć dwóch pakietów Canal+. Jeśli ktoś wybiera nowy pakiet, stary jest dezaktywowany. W przypadku umów z zobowiązaniem, warto jednak dopytać rozgarniętego konsultanta o ewentualne kwestie kar umownych, by nie było zaskoczenia. Ale raczej migracja na nowy pakiet powinna zadowalać operatora.
Gdy wybierzesz nowy pakiet, np. Canal+ Super Sport, to płacisz po prostu za ten pakiet - 69 zł (bez zobowiązania)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Miałem na FV 49,00, a teraz będę miał 69,00. Umowę miałem do października. Konsultant powiedział, że nie można mieć dwóch C+ na raz, więc tamten automatycznie się dezaktywuje bez konsekwencji.
Nie dostałem żadnego dokumentu o karach itp.
Dostałem tylko info sms od CP+ że wyłączyli mi C+ Prestige 4K i aktywują SuperSport i udostępnili link do logowania do C+ Online. W Moj Orange nie mam jeszcze FV, będę miał jutro/pojutrze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziwne poco 2 raz link do logowania?
Można zachować maila i hasło z poprzedniej paczki Prestige?
Zapytam w punkcie
To że anulują Prestige może się okazać, że tylko doliczą 69 do rachunku z poprzednią opcją C+.. a to bez sensu płacić 2x za to samo i tylko kanały extra dodatkowo
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »