- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak Orange TV GO na innych urządzeniach niż na telefonach i tabletach
Jeżeli rzeczywiście są jakieś testy prowadzone, to każdy tester zwykle podpisuje NDS, więc na oficjalnym forum raczej się nie wypowie bo by się naraził na sankcje. Ale wiarygodności tych informacji nie ma jak zweryfikować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@janio1napisał(-a)@Praziomek Tak są tacy co mają tą aplikację na niektórych sprzętach i odbierają Orange TV. Jestem na forum satkurier i tam jest nawet chyba dwóch. Przytoczę jednego co pisze.
"potwierdzam, działa na google chromecast4k,
mam pakiet Orange Love Mini a umowe przedłużałem w sierpniu, działa mi pakiet ten sam podstawy co w OrangeTvGo na smartfonie, mam tv sony android ale tam nie mogę apki zainstalowac bo niezgodana z urzadzeniem, szkodamam zainstalowane Canal+ i PolsatBox, moim zdaniem OrangeTv jest najlepsza i najszybsza z nich i super sie nią steruje, a kanały szybko sie przełaczają ogolnie super"
Testy mało znaczą obecnie i nie rozumiem, po co nakręcać innych 🥸
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCDNie nakręcamy się, tylko Orange trochę kombinuje. Wypuścili wcześniej aplikację na smartfony i tablety pod nazwą Orange TV Go. W listopadzie uruchomili następną aplikację pod nazwą Orange TV na urządzenia android czyli przystawki Google i niektóre telewizory. Tylko że ta apka ostatnia nie jest dostępna dla wszystkich chętnych, a dla wybranych i tzw testerów. Mamy bynajmniej ja nadzieję że w końcu pozostali chętni też będą mogli skorzystać wkrótce. Jest wielu operatorów internetowych którzy bez problemu udostępniają odbiór TV poprzez aplikacje. Między innymi Play. To wszystko.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@janio1 @W koło maglujesz ten temat, testy są dla wybranych i co z tego wyniknie, będzie wiadomo kiedyś, jak czujesz się pominięty, to pisz do Orange, tu na forum nie ma kompetentnych osób, nudny dialog prowadzisz 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCDGrzecznością to ty nie grzeszysz. Nikt nikogo nie zmusza do czytania i odpowiadania. Temat jest jak w tytule, więc piszę żeby podzielić się z innymi. Być może mają pytania, sugestie. To nie są skargi do Orange bo wiadomo że nie pomogą. To jest forum. Nie interesuje cię ten temat to nie pisz, ale nie krytykuj innych. Sorry.😲
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@janio1 Przepraszam jeśli cię uraziłem 😎
Proponuję poruszyć ten temat, na blogu Orange 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ktoś zna hiszpański:)?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Tłumaczenie
- Bienvenido - Witamy
- Usuario - Użytkownik
- Contraseña - Hasło
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oj to był żarcik. Ale tak, serio to znalazłem też APK z Opisem "Orange Polska dla 4k Stream". Nie pobierałem, bo pewnie wyskoczy okno logowania i tyle. Ale faktycznie coś się dzieje w temacie. Apki są już dostępne w Hiszpanii i Słowacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Apki dla innych "Orange" niż polski były i są dostępne od dawna. Jak kilka lat temu się rozglądałem to w oczy rzucała się rumuńska wersja. To o niczym nie świadczy, a w szczególności na pewno te apki nie dają dostępu do oferty IP TV Orange w Polsce.