Nie można wyświetlić tego widżeta.

Brak Orange TV GO na innych urządzeniach niż na telefonach i tabletach

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32827
  • 39135
  • 1391

Nie ma Cię w testach to dlatego

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 55
  • 237
  • 0

@Piotrekk85 Próbowałem się dopisać do testów. Niestety odmowa. Nie mam takiej usługi czy coś w tym rodzaju. Lecą w kulki z abonentami Orange. W Play bez problemu odbieram, a Orange robi jakieś schody.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32827
  • 39135
  • 1391

Ale do testów nie można się zapisać.

• 55
  • 237
  • 0

Można. Odinstalowałem aplikację i ponownie zainstalowałem. Po włączeniu spytała mnie o przystąpienie do testów. Kiedy wszystko wypełniłem komunikat ten sam co na fotce. Czyli nici z tego.

*Edytowałem treść - moderator Wojciech.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32827
  • 39135
  • 1391

To jest tylko potwierdzenie zgody. Baza klientów do testów powstała inaczej.

• 55
  • 237
  • 0

Wniosek z tego taki że aplikacja Orange TV na android jest niedopracowana. Wszystkie dane wskazują że jest na konkretny sprzęt i powinna działać, instaluje się, ale nie idzie oglądać. Jestem w kontakcie z Orange. Zobaczymy co z tego wyniknie. Pytanie zasadnicze. Dlaczego aplikacja od fioletowych instaluje się i działa, a od pomarańczowych nie? Skopali aplikację i tyle, chociaż niektórzy pisali że zainstalowali i działa.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32827
  • 39135
  • 1391

W momencie kiedy twórca aplikacją ją testuje w ramach testów wewnętrznych - każdy widzi urządzenia. Po prostu nie wszystko jest gotowe na start komercyjny.

• 55
  • 237
  • 0

@Piotrekk85  Jedynie pozostało mieć nadzieję, że kiedyś będzie działać skoro ją wypuścili i szumnie piszą że na Android działa. Zainstalowałem apkę od fioletowych i odbiera mi wszystkie kanały bez problemów. Wprawdzie są ograniczenia dla niektórych kanałów przez powiązanie ze światłowodem, ale ogólnie działa. Może i z apką Orange TV też w końcu tak będzie?

• 55
  • 237
  • 0

Wydaje mi się że wiem co jest na rzeczy. Pomarańczowi są w fazie testów. Nie wiadomo kiedy skończą i kiedy aplikacja "Orange TV" będzie ogólnie dostępna. Na razie udostępnili ją prawdopodobnie dla wybranej grupy klientów, jak użytkownicy telewizji mobilnej i w ramach usługi internetu domowego którzy zawarli umowy po 13.05.2024 r. i obsługują technologie xDSL, FTTH . I takie tam jeszcze, dlatego mój Google Chromecast 4HD mimo że zainstalował aplikację to niestety odmowa działania( komunikat ,, Aplikacja nie jest dostępna w twojej usłudze. Może w przyszłości i takie tam odniesienia) Orange, niestety jest do tyłu, chodź by dlatego że zainstalowałem na Chromecast aplikację Play Now i odbieram TV że hej.Orange bierz się do roboty i udostępnij aplikację na urządzenia android wszystkim abonentom którzy chcą z niej skorzystać.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2131
  • 6069
  • 201

Orange dobrze wie co robi, udostępnia apkę dla klientów usługi bez TV żeby takiego "zanęcić". Nie udostępnia klientom TV bo z multiroomów i dzierżawy sprzętów jest duża kasa, chyba że apka też stanie się płatna.