- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak Orange TV GO na innych urządzeniach niż na telefonach i tabletach
Mam multi i Orange Love Extra tzn maksymalny pakiet. Wkurza mnie bo dekoder się zwiesza itp. Znasz kogoś takiego?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dowiedziałem się wszystkiego.
Musiałbym wypowiedzieć umowę na telefon voip i z niego zrezygnować i wypowiedzieć umowę na tv. I na nowo zawrzeć. Wychodzi o wiele drożej niż na warunkach jakich jestem. 😁 Dlatego może napisać pomysł do realizacji żeby to zmieniono. Bo to chore jest. Zdawanie potem sprzętu i gonienie po salonach. I podpisywanie umowy 🙄🤦 Wg mnie każdy klient powinien mieć taką możliwość za dodatkową opłatą.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli co?
Kończy mi się umowa w grudniu. Wypowiadam umowę w listopadzie.. Oddaję IWU 200 i dostanę dostęp do apki na Google TV.
I ryzykuję, że jakość będzie gorsza, coś się może krzaczyć z aplikacją a powrotu do IWU 200 pewnie już nie ma? Multi miałem, testowałem i szybko oddałem. W życiu tego już nie chcę.
Czyli oferta na zasadzie kupowania kota w worku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zostawiasz światłowód tak mi pani mówiła. Rezygnujesz z samej tv i voip.
Zdajesz sprzęt. I potem dają ci dostęp chyba. Powiem Ci tak szczerze mam multiroom i spoko działa nie mam problemu żadnego kiedy dali do oferty multiroom. Liczyłem to lepiej zostać na starych warunkach umowy różnica coś ok 50 zł . Nie mam wtedy pakiecie hbo i Eleven i muszę po okresie bezpłatnym płacić. Teraz mam to w pakiecie i jak będę przedłużać umowę to na tych warunkach. Czyli o wiele korzystniej.
Liczyłem pakiet o wieku sieciach i wychodzi podobnie. Woleć mieć stałe i pewne łączę a nie ze playu się coś zepsuje. Nie rozumiem tej polityki i tak Orange. Jak bym założył pomysł na zmianę tego na forum. Tak trzeba zapłacić za to i tak czy tak czy siak. 😂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
PS.
Nie trzeba rozwiązywać umowy.
Można przed końcem umowy 30 dni przejść na ten pakiet extra tv. Pracownik robi zgłoszenie o pozwolenie na przejście na inną ofertę na ten pakiet. I albo dostaje zgodę albo nie, to idzie do jakiegoś działu. Nie każdy o tym wie. Ja właśnie takim sposobem przeszedłem bez rozwiązywania umowy. Znalazłem przedstawiciela Orange co działa w terenie i zrobił takie zgłoszenie i z pakietu love przeszedłem na nową ofertę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@gregorio999 Dobrze wiedzieć. U mnie kończy się w marcu 2026, ale pewnie w grudniu już będę mógł coś kombinować. Zależy mi na 1 dekoder na jeden TV i 1 aplikacja Orange TV na drugi TV, no oczywiście pakiet Extra TV na 209 kanałów. Nie muszę mieć telefonu stacjonarnego, a ni numeru komórkowego. Chyba da się to zrobić?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@gregorio999napisał(-a)PS.
Nie trzeba rozwiązywać umowy.
Można przed końcem umowy 30 dni przejść na ten pakiet extra tv. Pracownik robi zgłoszenie o pozwolenie na przejście na inną ofertę na ten pakiet. I albo dostaje zgodę albo nie, to idzie do jakiegoś działu. Nie każdy o tym wie. Ja właśnie takim sposobem przeszedłem bez rozwiązywania umowy. Znalazłem przedstawiciela Orange co działa w terenie i zrobił takie zgłoszenie i z pakietu love przeszedłem na nową ofertę.
Oczywiście aneks na 2 lata?
W tym pakiecie Eleven jest dostępny?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Lnoganski Nie mogę potwierdzić osobiście, ale pod aplikacją jest kilkadziesiąt opinii i widziałem takie że aplikacja Orange TV działa na Google Chromecast 4 i na Google TV Streamer. Widocznie działa na nowych umowach Start TV i Extra TV. Zresztą w ofercie Orange Światłowód z TV jest wymienione jak można korzystać, a więc (dekoder, aplikacja na TV lub box Orange TV i aplikacja na smartfony, tablety i strona internetowa Orange TV Go). Tak to wygląda i chyba tak jest w praktyce. Ja mam starą umowę na Orange Love i u mnie nie działa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Praziomek , czy to coś zmienia w tych postach, które do tej pory czytałem w tym wątku? Ja się dopiero uczę nowinek, ale Jaka to melodia i jakaś śpiewająca opowieść dla dzieci oraz jakiś francuski film na prędkości ustawiania oraz co gdzie jest, to działa.