- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Orange TV nadal nie jest widoczna na moim Xiaomi Box
Ktoś ma może jakieś aktualizacje? Aplikacja dalej nie jest widoczna na moim Xiaomi Boxie.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rogacz8891 Spróbuj jak to już gdzieś pisali przez Google Play za pomocą przeglądarki. Wywołaj apkę Orange TV , nie Orange TV Go, następnie więcej urządzeń. Powinna pokazać się lista zalogowanych twoich urządzeń ( TV, przystawka, smartfon ) Z listy jeśli jesteś zalogowany do Google wybierz swój sprzęt ( box Xiaomi i kliknij zainstaluj. Jeśli będzie coś niekompatybilne to ci wyświetli że nie można.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W telefonie nie widzę Orange TV. Tylko Orange TV Go. W Xiaomi widze tylko Orange TV. Jak go zainstaluję to mam ekran ze ta aplikacja nie działa na moim urządzeniu i tyle. VPN nie mam podpiętego w boxie, więc coś nie tak jest z apką.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rogacz8891 Dla zobrazowania bo temat już chodzi od dawna. Aplikacja "Orange TV Go" to jest aplikacja na smartfony, tablety i na stronę internetową. Natomiast aplikacja "Orange TV" jest na TV z Androidem i na różnego rodzaju przystawki typu Google Chromecast, Xiaomi i inne TV stick. Aplikacja mobilna "Orange TV Go" działa na każdej umowie. Aplikacja "Orange TV" działa tylko z nowymi umowami na Start TV i Extra TV. To tyle. Coś jeszcze? Zrób screen ekranu na Xiaomi. U mnie też nie działa Orange TV mimo że się instaluje bo mam starą umowę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak Orange TV GO na innych urządzeniach niż na telefonach i tabletach
Mam pakiet Love, wersja maksymalna w tym Extra TV. Więc powinno działać ;/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rogacz8891 Sprawa się tyczy tego od kiedy masz umowę? Oglądanie TV przez aplikację zostało wprowadzone od lipca 2025 do nowych umów. Jeśli masz wcześniejszą umowę Orange Love i rozszeżoną lub przedłużoną o pakiet Extra to chyba nie jest to umowa którą obowiązuje od lata 2025. To są całkowicie inne umowy i na inną telewizję. W nowych pakietach na Start TV i Extra TV dostajesz łącznie 209 kanałów w pakiecie z możliwością dokupowania innych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam umowę od listopada 2025. Plus mam ~209 kanałów w tym pakiet Ekstra. Czyli w teorii powinno wszystko działać.
No nic chciałem zgłosić błąd do wsparcia, ale tylko Max już udaje że pracuje wiec jutro zgłoszę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rogacz8891napisał(-a)
Mam pakiet Love, wersja maksymalna w tym Extra TV. Więc powinno działać ;/
Nie ma takiego czegoś jak Love w tym Extra Tv.
Love się z Extra TV nie zgadza: jeśli masz Love to dostępu do aplikacji Orange TV nie dostaniesz.
Nie jest aż tak istotne kiedy zawarłeś umowę ani ile masz kanałów. Istotne jest jaką umowę zawarłeś. Takiej jak napisałeś na pewno nie zawarłeś, bo takiej nie ma i nigdy nie było, a Orange twierdzi też że nigdy nie będzie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To jakim cudem mam Extra TV? 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po czym to poznajesz że masz?
Jeśli w tym menu w apce MO, po wejściu na "StartTV/mobilna" widzisz jakiś kod autoryzacyjny, to masz dostęp. Jeśli jest napisane że mobilna TV niedostępna, to nie masz.
- « Poprzedni
- Następny »