Brak Orange TV GO na innych urządzeniach niż na telefonach i tabletach

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 169
  • 584
  • 0

@bronzub Czyli jest potwierdzenie że aplikacja Orange TV działa na Androidzie. Widzę że u ciebie na telewizorze TCL, który ma program operacyjny Google TV. Teraz jeszcze poinformuj na jakiej umowie jesteś z Orange.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2160
  • 16488
  • 3

@janio1 , jak Ci się chce, to poczytaj mój wątek "Światełko w tunelu". Świeża sprawa, chociaż już kiedyś na TCL-u uruchomiłem Chromecasta jakimś cudem i coś udało mi się zsynchronizować ze smartfonem, ale nie mam wiedzy technicznej i tylko metodą prób i błędów coś tam stworzyłem 😀 Sam już nie pamiętam, co i jak. Próbowałem odświeżyć swoje eksperymenty, czytając ten wątek. Resztę testów będę w kolejnych dniach próbował na swoim TCL-u😀

• 29
  • 79
  • 0

Ogólnie wszystko fajnie ale mam dylemat teraz. Bo jak zobaczyłem paczkę internetu przy abonamencie komórkowym to są jakieś jaja. Nie ma opcji abo z internetem bez limitu? 

• 2160
  • 16488
  • 3

@gregorio999 w ramach umowy internet i jego parametry są opisane w danych technicznych, natomiast abonament komórkowy w pakiecie danych jest na określonym poziomie. Ja mam np.300 GB. Wszystko jest zależne od tego, co wybierasz, albo idziesz do konkurencji. Wielu forumowiczów jest tutaj na forum, a korzystają z ofert innych operatorów. Sentyment?😀

• 29
  • 79
  • 0

No wiesz mi w Orangu dobrze nie narzekałem na nic mogę zostać na starym love i bez limitu. No dzisiaj takie czasy że dużo idzie tego internetu.

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2930
  • 13888
  • 129

@gregorio999 Nie polecamy innych operatorów bo nie chcemy dostać bana.

• 2160
  • 16488
  • 3

@gregorio999napisał(-a)

No wiesz mi w Orangu dobrze nie narzekałem na nic mogę zostać na starym love i bez limitu. No dzisiaj takie czasy że dużo idzie tego internetu.

@gregorio999 , ja tylko mógłbym poratować jedynie z Flexa, ale czy da się na abo z Love?

• 29
  • 79
  • 0

Nie oto mi chodzi. 

Tylko nowe pakiety co wprowadzi to 300 gb to jest mało na dzisiejsze czasy 🙄 

• 2160
  • 16488
  • 3

@gregorio999 , możesz zarządzać na koncie MO dodatkowymi pakietami. Jak to nie problem, to sam zobacz w dedykowaną zakładkę 😊

• 29
  • 79
  • 0

Będzie działało na xiaomi mi box 3 gen orange tv?