- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Błędy w EPG na niektórych kanałach
Ja też nie oglądam tak kanałów MWE tylko z samej ciekawości patrzę czy odkąd się pojawiły nadawca coś więcej daje niż sugerowałby to epg w końcu zaraz będzie pół roku jak się kanały pojawiły. Nie muszę udowadniać tego zdjęciami każdy może włączyć ten kanał o odpowiedniej porze którą podałem i zobaczy (godziny są orienracyjne bo nie wiem co o której się zaczyna co do minuty). Ja tylko zgłosiłem że epg jest nie zgodne na tych kanałach a inną kwestią jest oglądanie tych czy innych kanałów. Każdy ogląda to co lubi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mephrite wrzucam screena dla ciebie.
Leci właśnie ten jakiś serial nie wygląda to na te śmieszne zwierzęta jak sugeruje epg
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki555 - no to zwracam honor 🙂
Nie rozumiem jak przy konstrukcji ramówki prostej jak cep, taki poważny gracz jak MWE nie może ogarnąć EPG. 😉 No ale to jest ich "jakość"...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Teraz może co ruszy w tej kwestii i więcej pozycji w ramówce będzie na tych kanałach niz tylko to co widać, bo w końcu dostali koncesje na te kanały czekali przez pół roku, piszą o tym od wczoraj na necie. Chociaż rewelacji bym się nie spodziewał, że powalą ramówką, jak już mają w końcu te koncesje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chciałbym wrócić do tematu kanału 24 Horas na pozycji 789.
Bo od dłuższego czasu zauważyłem że jednego dnia od 2:29 do 1:30 bodajże w sobotę puszczone jest zakończenie programu.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »