- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Orange TV nadal nie jest widoczna na moim Xiaomi Box
Odniosę się jeszcze do tego tematu. Dziwne co Orange wyrabia z klientami. Jeśli powiedzmy od maja 2025 wprowadzono nowe umowy na Start TV i Extra TV to dlaczego wciskają ludziom jakieś Love? Przecież nie wszyscy idący podpisać umowę są zorientowani w zawiłości całej procedury. Rozumiem siebie. Mam od marca 2024 Orange Love, muszę czekać, ale ktoś kto wchodzi w nowe warunki powinien mieć sytuację jasną jaka obowiązuje. Wydawało mi się że Love już nie proponują. Dlatego pod aplikacją Orange TV jest tyle negatywnych opinii. Na palcach można policzyć tych co korzystają. Reszta szczególnie ostatnie opinie dała się wpuścić w maliny jak @Rogacz8891. Z tego wynika że trzeba uważać i żądać koniecznie tego co się chce, tylko nie każdy jest dobrze poinformowany. W ogóle skąd takie umowy jeśli w propozycjach Orange ich już nie ma. Myślę że to wynika z przedłużania umowy, dlatego trzeba od razu zaznaczać że się chce Start TV i Extra TV a nie to co było tylko na nowych warunkach. To sobie Orange wymyśliło. Dlatego jest to forum. Piszmy i radźmy się nawzajem.
- « Poprzedni
- Następny »