- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy jest możliwość samodzielnej aktywacji pakietów dodatkowych ( jak np. komfortowy, polsat, eleven, HBO) przez aplikację Mój Orange. Nigdzie takiej opcji nie zauważyłem.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wchodzę dziś na MO a tam szok, jest opcja samodzielnej aktywacji pakietów dodatkowych. Brawo. Czyli można 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktywacja pakietów dodatkowych w TV Orange
Nie ma takiej mozliwosci.
W celu aktywacji nalezy skontaktowac sie z 801234567 lub udac sie do salonu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mnie z tego numeru odsyłano pod płatny nimer infolinii-biura obsługi klienta
mimo ze na dekoderze ten nr jest wskazany do zamówień.
szkoda ze nie można samemu włączyć zlecenia w 21w. i wymaga to kontaktu z często niekompetentna obsługa (dwukrotne reklamacje uznane mam w tym względzie).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mnie się to wydaje strasznie archaiczne. Wcześniej miałem telewizje z konkurencji na p to można było samemu, bez wydzwaniania gdziekolwiek włączać i wyłączać wszystkie dostępne opcje. A tu niestety.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@naronk z tym włączaniem w P to różnie bywało, czasem był bug na koncie, trzeba było dzwonić by zmiany wprowadzili, więc nie chwal bo ja nadal tam mam usługi, kontakt telefoniczny jest lepszy, ale jeśli się wszystko od ręki załatwi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Miałem tam TV przez kilka lat i żadnych problemów z aktywacją na stronie www nie miałem. Uważam, że zdecydowanie byłoby lepiej włączać te opcje samodzielnie tym bardziej, że dodzwonić się czasem ciężko.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@naronknapisał(-a)Miałem tam TV przez kilka lat i żadnych problemów z aktywacją na stronie www nie miałem. Uważam, że zdecydowanie byłoby lepiej włączać te opcje samodzielnie tym bardziej, że dodzwonić się czasem ciężko.
Ja włączałem przez czat. Bezpłatny i o ile działa to można to w miarę sprawnie załatwić.
Małe zgadzam się mając Mój Orange tam powinno być możliwie wiele
do samodzielnego zarządzania swoimi usługami. Z pełna informacja o kosztach i zasadach, co w prosty sposób można zrobić zamieszczając regulamin cennik itep do akceptacji przed włączeniem-wyłączeniem. No ale nie w Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wchodzę dziś na MO a tam szok, jest opcja samodzielnej aktywacji pakietów dodatkowych. Brawo. Czyli można 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wow
Dobra zmiana!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Tobnapisał(-a)
@naronknapisał(-a)Miałem tam TV przez kilka lat i żadnych problemów z aktywacją na stronie www nie miałem. Uważam, że zdecydowanie byłoby lepiej włączać te opcje samodzielnie tym bardziej, że dodzwonić się czasem ciężko.
Ja włączałem przez czat. Bezpłatny i o ile działa to można to w miarę sprawnie załatwić.
Małe zgadzam się mając Mój Orange tam powinno być możliwie wiele
do samodzielnego zarządzania swoimi usługami. Z pełna informacja o kosztach i zasadach, co w prosty sposób można zrobić zamieszczając regulamin cennik itep do akceptacji przed włączeniem-wyłączeniem. No ale nie w Orange
Przedmówca pisał o innym Operatorze, ty nie czytasz chyba wnikliwie, tak piszesz by pisać, ręce opadają... :
- « Poprzedni
- Następny »