Nie można wyświetlić tego widżeta.
Nie można wyświetlić tego widżeta.
Nie można wyświetlić tego widżeta.

sony xz1

ROZWIĄZANE
Highlighted

Poziom 10, Poszukiwacz
  • 2
  • 0
  • 0

sony xz1

► Temat, ze względu na specyfikę omawianego problemu, został przeniesiony z kategorii Abonament - Moderator Wiktor ◄

 

po zmianie ipv6 na ipv4 żeby internet działa nie ma LTE. Na IPV6 był LTE ale internet działa tylko na np facebooku

 

Co zmienić żeby był internet na LTE?

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:
Highlighted

Poziom 36, Guru *
  • 4714
  • 7397
  • 156

sony xz1

@jmi99  tu masz ustawienia dla Mobilnego Internetu od Orange.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 ODPOW. 5
Highlighted

Poziom 40, Guru *****
  • 28968
  • 20714
  • 1257

sony xz1

Pokaz lub przepisz co wpisałeś w punktach dostępu.
Highlighted

Poziom 36, Guru *
  • 4714
  • 7397
  • 156

sony xz1

@jmi99  tu masz ustawienia dla Mobilnego Internetu od Orange.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Highlighted

Poziom 10, Poszukiwacz
  • 2
  • 0
  • 0

sony xz1

Po paru minutach LTE + się pojawiło.

 

Przy okazji pytanie czy konieczność wpisania ipv4 zamiast ipv6 oznacza że xz1 nie wspiera ipv6? 

Highlighted

Poziom 40, Guru *****
  • 28968
  • 20714
  • 1257

sony xz1

Wspiera. Ale musisz korzystać ze stron i serwisów dostępnych po ipv6. A tych mało.
Highlighted

Poziom 36, Guru *
  • 4714
  • 7397
  • 156

sony xz1


@jmi99napisał(-a)

Po paru minutach LTE + się pojawiło.

 

Przy okazji pytanie czy konieczność wpisania ipv4 zamiast ipv6 oznacza że xz1 nie wspiera ipv6? 


Nowe telefony jak najbardziej po IPV6 działają i sporo aplikacji, ale gro leci po IPV4, więc trzeba korzystać z IPV4, LTE musi działać ci prawidłowo.