- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam ! Jestem posiadaczką telefonu Huawei P8 Lite i mam problem z wysyłaniem oraz odbieraniem MMS. Stało się to dopiero po tym jak zarejestrowałam nr w orange. Wcześniej wszystko działało bez problemu. Skonfigurowałam telefon tak jak było na stronie internetowej orange, jednak nic nie pomogło. A telefon jest nowy , kupiony w RTV AGD. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Ania
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
anna3 napisał(-a):
Witam ! Jestem posiadaczką telefonu Huawei P8 Lite i mam problem z wysyłaniem oraz odbieraniem MMS. Stało się to dopiero po tym jak zarejestrowałam nr w orange. Wcześniej wszystko działało bez problemu. Skonfigurowałam telefon tak jak było na stronie internetowej orange, jednak nic nie pomogło. A telefon jest nowy , kupiony w RTV AGD. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Ania
Witaj @anna3, w pierwszej kolejności spróbuj postąpić jak w poradniku tutaj. Jest to ustawienie poprzez sms konfiguracyjny a nie ręczne w którym można coś pominąć. Jeżeli problem będzie występował dalej, postaramy się pomóc...
@edit: Pamiętaj, aby po kazdej konfiguracji wyłączyć i włączyć ponownie telefon, żeby zapewnić poprawne dokończenie ustawień...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
anna3 napisał(-a):
Witaj @anna3, w pierwszej kolejności spróbuj postąpić jak w poradniku tutaj. Jest to ustawienie poprzez sms konfiguracyjny a nie ręczne w którym można coś pominąć. Jeżeli problem będzie występował dalej, postaramy się pomóc...
@edit: Pamiętaj, aby po kazdej konfiguracji wyłączyć i włączyć ponownie telefon, żeby zapewnić poprawne dokończenie ustawień...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
problem z wysyłaniem/odbieraniem MMS w telefonie Huawei P8 Lite
Masz włączony internet przez sieć komórkową (nie wifi)? On jest potrzebny do mmsów w tym telefonie. Upewnij się wcześniej, że masz jakiś pakiet na internet bo szybko pożre złotówki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
problem z wysyłaniem/odbieraniem MMS w telefonie Huawei P8 Lite
Cześć @anna3 :),
Sprawdź proszę, czy któryś z powyższych wpisów jest odpowiedzią na Twój temat. Jeżeli tak, oznacz go proszę jako rozwiązanie. Dzięki temu inni użytkownicy będą mogli szybko znaleźć interesującą ich odpowiedź.
Pozdrawiam,
Rafał