- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam wszystkich posiadam go od nie dawna od początku używałem w nim internetu przez wi-fi i rozmowy przez tel były czasem zakłócane albo przychodził SMS ze ktoś dzwonił a telefon nie dzwonił więc wymieniłem kartę sim na nową było trochę lepiej w końcu skończyło się wi-fi a tu niespodzianka strona czy co cokolwiek innego co wymaga internetu włącza się strasznie wolno wszystko po ustawiana a tel cały czas pokazuje dwie trzy kreski i do tego w 3G mimo ze w obszarze w którym mieszkam jest LTE+ gdy mu włączę tryb samolotowy i z powrotem to się odpala lte z jedną kreską i za chwile z powrotem na 3g wcześniej miałem huawei p30 pro i nie było takich problemów myślicie ze telefon ma jakąś wadę fabryczną pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@alizeefr coś nie tak z telefonem, serwis polecam, to nie prawda że iPhone ma tak, jak to @egzorcysta pisze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
iphone 12 pro max 512gb wada ?
Co można zrobić:
- aktualizacja oprogramowania,
- reset do ustawień fabrycznych,
- zmiana karty sim na e-sim,
- (...)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wszytko jest zrobione prócz e-sim karta sim jest nowa wymieniona w orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To normalne w iPhonach. Generalnie służą one jedynie do wyciągania kasy od naiwnych.
Zmień go na jakiś tel. innej firmy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@egzorcysta jak mają? Że zasięg słaby? Mam Samsunga a żona iPhone i nigdy nie zauważyłem żeby była między nimi jakaś wielka różnica zasięgu, nawet czasem miałem wrażenie że na iPhonie jest lepszy zasięg
@alizeefr i znalazłeś przyczynę braku zasięgu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@alizeefr coś nie tak z telefonem, serwis polecam, to nie prawda że iPhone ma tak, jak to @egzorcysta pisze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak okazało się ze etui magnetyczne zakłóca sygnał po zdjęciu etui wszystko wrzuciło do normy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@alizeefr tam na pleckach jest moduł GSM/ LTE/ Wi-fi, magnetyczne plecki niestety mocno tłumią sygnał, ja stosuję uchwyty zwykłe, bez magnesów 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja miałem podobnie ale w modelu XR - skontaktowałem się z pomocą techniczą, wrzucili nowe oprogramowanie a przy okazji wymieniłem kartę sim. Natomiast w „12” na tej już wymienionej karcie sim wszystko poszło gładko i działa bezproblemowo, nawet parowanie z iwatchem z e-sim.
A co do wyrzucania kasy w błoto na zakup urządzeń z jabłuszkiem to chyba trochę naciągana teoria.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wiktoria17 mam iPhone 12 5G 125GB i zero problemów z zasięgiem GSM czy telefonem.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »