- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Xiaomi 15 Ultra,16GB+1TB
Ktos ma jakies doswiaczenia , osobiscie jestem zdania, że za chinski produkt, ta cena jest oderwana od rzeczywistosci, ktos tu spadl na beton glowa bez kasku. Ale za polowe albo 1/3 ceny, mozna, by sie zastanowic. Bo Samsung wraca do poziomu z jego poczatkow sprzed roku 2000.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Xiaomi 15 Ultra,16GB+1TB
@marchello999 też patrzyłem na ceny serii Xiaomi 15. Faktycznie przyszaleli z cenami. Jeszcze jak skorzystać z promocji, to jakoś tak w miarę przystępnie się robi.
Więcej informacji o promocji na Xiaomi 15 na stronie biura prasowego Orange:
https://biuroprasowe.orange.pl/blog/rodzina-xiaomi-15-z-prezentami-na-start/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Xiaomi 15 Ultra,16GB+1TB
Jeżeli nie przeszkadzają wyświetlane reklamy w różnych miejscach, to chyba telefon jak telefon.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Xiaomi 15 Ultra,16GB+1TB
@marchello999 dobry aparat fotograficzny w telefonie kosztuje, nie da się zejść mocno z ceny w tym modelu, za pół ceny to 2 letni kupisz, może za 1/3 ceny uszkodzony 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Xiaomi 15 Ultra,16GB+1TB
Dla mnie najistotniejsza jest bateria, i informacja ze podobno to nowa wersja z większymi możliwościami i dłuższym czasem pracy. Meczące jest gdy wyjdziesz poza dom pracujesz a po 4 godzinach widzisz echo na telefonie. Jak to w Samsungach ultra jest na co dzień. A akcja promocyjna skończyła się zanim się zaczęła. Kolejna cieńka firemka z pod budki z piwem. 🤣