- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoWifi VoLte Xperia XZ
Uprawnienia nadal wszystkie są. Pamięć cache + dalvik czyszczone nie jednokrotnie. Wyciągnąłem kartę SIM chcąc sprawdzić czy są na niej jakieś dane ( wymieniana 2 lata temu) ujrzałem napis USIM. Czy to możliwe że przez kartę są problemy z tymi usługami?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoWifi VoLte Xperia XZ
Nie znam się na tym co nm być tam napisane. Czyli z kartą wszystko ok?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoWifi VoLte Xperia XZ
Pół godziny temu dzwoniłem na infolinię i dostałem informację że wszystkie usługi są włączone.. poprosiłem o włwyłączen i ponowne włączenie usług Volte oraz VoWifi. Aktualnie od 15 minut nie mam w ogóle zasięgu 😉 cierpliwie poczekam. Już kilka restartow było ale bez zmian. Jeżeli to nie pomoże to ja już rozkładam ręce...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoWifi VoLte Xperia XZ
Mija 6 godzina bez zasięgu.. na infolinii dowiedziałem się że ktoś zlecił wymianę karty SIM :] Co za sieć.. kto tam pracuje?! Za takie coś powinienem dostać zadośćuczynienie! Rozmowy są nagrywane.. nie chciałem żadnej wymiany!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoWifi VoLte Xperia XZ
24h bez zasięgu. Paranoja. Muszę jechać do salonu przez błąd konsultanta i wyrobić duplikat karty, bo orange nic nie może w tej sprawie zrobić
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoWifi VoLte Xperia XZ
Karta wymieniona na nową, usługi zrestartowane nadal nie działają usługi Volte i VoWifi.. i bądź tu madry. Jeszcze jakieś rozwiązania? Ja już nie mam sił. Testowane w wielu lokalizacjach.. NIC
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoWifi VoLte Xperia XZ
@Anonim i @arekszczudlo24, to info, jakie znalazłam na stronie Sony:
Android 8.0 or 9.0 To enable Wi-Fi Calling
- Find and tap Phone .
- Tap the menu button (three vertical dots) > Settings > Calls > Wi-Fi Calling. If Wi-Fi Calling isn't available, contact your network operator.
- Tap the switch beside Off to enable Wi-Fi Calling.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoWifi VoLte Xperia XZ
@Ela12, co ja mogę, że nie działa? Po mojemu, też uważam, że albo zjarane jest coś, albo coś, gdzieś pominięte. Ile mogłem, na tyle pomogłem. Simka mi "śmierdzi" mocno, bo to delikatna materia, ale ważna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoWifi VoLte Xperia XZ
@Anonimnapisał(-a)@Ela12, co ja mogę, że nie działa? Po mojemu, też uważam, że albo zjarane jest coś, albo coś, gdzieś pominięte. Ile mogłem, na tyle pomogłem. Simka mi "śmierdzi" mocno, bo to delikatna materia, ale ważna.
A mi bardziej "śmierdzi" coś z oprogramowaniem systemowym w urządzeniu Sony, @Anonim. Trzebaby dostać się tam i posprawdzać komuś, kto się zna na tym.
Ela