- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
SMS-y podczas prowadzonej rozmowy
Ogólnie nie zawsze w trakcie rozmowy dochodzą SMSy. Ostatnio zmieniałem w 3 bankach numer telefonu i za każdym razem musiałem się rozłączyć aby otrzymać hasło SMS. Ewentualnie zadzwonić z innego numeru i dopiero działać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W moim banku nie da rady - musi być tylko w użyciu jeden numer telefonu i to ten, który jest zarejestrowany w tym Banku. Wiem, co mówię - przerabiałem to przez kilka dni - ale w końcu się dziś udało - opanowałem smartfona do tego stopnia przy pomocy kolegów z tego portalu, że mogłem podczas rozmowy obsługiwać też SMS - brawo JA!!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ogólnie po weryfikacji w tym banku nie miałem problemu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@musbron1945napisał(-a)W moim banku nie da rady - musi być tylko w użyciu jeden numer telefonu i to ten, który jest zarejestrowany w tym Banku. Wiem, co mówię - przerabiałem to przez kilka dni - ale w końcu się dziś udało - opanowałem smartfona do tego stopnia przy pomocy kolegów z tego portalu, że mogłem podczas rozmowy obsługiwać też SMS - brawo JA!!!
Bravou!
A przy okazji - jak tam nawigacja się sprawuje w Nokii? Był już kolega na grzybach? 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam!! Po grzyby to ja - jak na razie - chodzę do .. piwnicy (zapasy zeszłoroczne, solone w słoikach) - u nas była potworna susza, więc w lasach jedynie .. papierzaki*
Pozdrowienia ze Szczecinka 😀
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »