- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
Czy ktoś z użytkowników S7/S7e spotkał się z losowymi restartami telefonu po wgraniu Nougata?
Android 7 pojawił się w Orange (OPV) na początku marca i od razu zaktualizowałem telefon przez OTA. Na początku kwietnia była jakaś poprawka, którą też zainstalowałem. Nie pomogło.
Od momentu wgrania Nougata mój S7e zrestartował się w losowych momentach około 5 razy.
Wkurza to trochę bo na androidzie 6 był stabilny jak skała - kilka miesięcy użytkowania i nie wiedziałem co to restart...
Też tak macie czy to tylko problem z moim egzemplarzem?
Pozdrawiam,
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
S7 edge i restarty po update do Androida 7
Wstrzymaj sie z tym hard resetem. Mialem podobnie na moim S7 edge. Problemem okazala sie karta pamieci. Format karty rozwiazal problem z samo restartem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak ci działa ci już telefon to super. Mi po graniu tej kwietniowej poprawki po OTA S7 zaczął się losowo restartować i padł na amen tak że przestał reagować na jakiekolwiek kombinacje klawiszy. Cóż płyta główna do wymiany.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety w żony telefonie po aktualizacji łatki lipcowej skończyło się na wymianie płyty głównej. Najpierw restarty a potem brak możliwości pracy bez ładowarki, tak jakby bateria była odłączona