- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Robiąc kopie zapasową na koncie google pokazuje mi się model telefonu. Czy jest możliwe użycie tej kopii na innym urządzeniu?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeżeli chodzi o Android to tak. Po prostu zaloguj się kontem Google na nowym telefonie . Tam będzie opcja synchronizacji i przywrócenia danych. Oczywiście pod warunkiem , że dane są faktycznie na koncie. Przywrócić możesz prawie wszystko, łącznie z aplikacjami, SMS czy hasłami. Ogólnie android pozwala na przywrócenie danych przez konto, Google, wi-fi, bt lub kablem USB...
Dla przykładu, tak wygląda screen kopiowania danych z mojego starego telefonu, na nowy zupełnie inny model
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeżeli chodzi o Android to tak. Po prostu zaloguj się kontem Google na nowym telefonie . Tam będzie opcja synchronizacji i przywrócenia danych. Oczywiście pod warunkiem , że dane są faktycznie na koncie. Przywrócić możesz prawie wszystko, łącznie z aplikacjami, SMS czy hasłami. Ogólnie android pozwala na przywrócenie danych przez konto, Google, wi-fi, bt lub kablem USB...
Dla przykładu, tak wygląda screen kopiowania danych z mojego starego telefonu, na nowy zupełnie inny model
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kopia zapasowa na koncie google zadziała też na innym telefonie?
@Glut jeżeli uruchamiasz nowy telefon, a chcesz mieć ustawienia, dane, SMS-y, aplikacje ze starego telefonu, to podczas uruchomienia nowego wszystko skopiujesz postępując zgodnie z podpowiedziami. Nawet przekopiują się hasła do kont i WiFi. Przynajmniej jest tak, gdy oba telefony mają android-a. Dane w ten sposób da się przekopiować na IOS, ale bez aplikacji i haseł.