- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostałem od Orange SMSa o treści: Twój telefon nie obsługuje wszystkich funkcji naszej sieci...
mObywatel dba o interesy tylko Polaków, Chrome odpowiada za dane 1/3 populacji świata...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostałem od Orange SMSa o treści: Twój telefon nie obsługuje wszystkich funkcji naszej sieci...
Też go dostałem i to na numer w telefonie na którym VoLTE działało do momentu bycia w ofercie Orange Flex, po migracji do Orange Free nie mam już VoLTE (pomocy brak bo smartfon spoza listy) i mam sobie kupić nowy telefon.
Tak O 😅 !
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@einsiedler jak się da używać to olej to.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@einsiedler poproś na czacie o reset ustawień VoLTE
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@artur912, na drugim smartfonie z listy, VoLTE działa na tym numerze, będę musiał zamienić numery między Orange Flex a Free 😉 .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A czy na tym telefonie gdzie nie ma volte dzwonisz na inny telefon z volte to ten telefon pokazuje HD+ ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie, nie pokazuje.
Stan rejestracji IMS: Niezarejestrowane
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Też dostałem taki SMS na router 🤣
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli należy to olać bo to pułapka do zachętu kupna nowego telefonu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »