- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, w poniedziałek zamówiłem do salonu przez internet iPhone 11 z przedłużeniem umowy. Na mailu jest napisane że dostawa będzie w ciągu 2 dni roboczych. Dziś mija 3 i nic mi nie wiadomo co z przesyłką. Kiedy mniej więcej mogę się jej spodziewać?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Średni czas dostawy wynosi od 2 do 5 dni roboczych od momentu złożenia zamówienia.Kurierzy pracują od poniedziałku do piątku.
W przypadku doręczenia za pośrednictwem DPD:
- Na stronie DPD w opcji Zlokalizuj paczkę – wpisz:
- numer paczki,
- numer referencyjny lub
- numer awizo/ nadania.
- Dzwoniąc pod numer 801 400 373 – infolinia czynna od poniedziałku do piątku w godzinach: 8:00 – 19:00 oraz w soboty w godzinach 8:00 – 14:00.
Jeśli pomogłem oznacz moją odpowiedź jako rozwiązanie.Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Średni czas dostawy wynosi od 2 do 5 dni roboczych od momentu złożenia zamówienia.Kurierzy pracują od poniedziałku do piątku.
W przypadku doręczenia za pośrednictwem DPD:
- Na stronie DPD w opcji Zlokalizuj paczkę – wpisz:
- numer paczki,
- numer referencyjny lub
- numer awizo/ nadania.
- Dzwoniąc pod numer 801 400 373 – infolinia czynna od poniedziałku do piątku w godzinach: 8:00 – 19:00 oraz w soboty w godzinach 8:00 – 14:00.
Jeśli pomogłem oznacz moją odpowiedź jako rozwiązanie.Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czas dostawy
@Nosek zamówienie składane przez internet z odbiorem w konkretnym salonie, to po zaakceptowaniu zamówienia powinien przyjść SMS z informacją o odbiorze urządzenia. Salon powinien mieć urządzenie na stanie.
Obecnie masz następujące rozwiązania:
- udać się do salonu, w którym masz odebrać urządzenie, ale bez SMS-a będą Cię zbywali.
- anulować zamówienie obecne i ponowić z dostarczeniem urządzenia przez kuriera. To jest najpewniejszy sposób.
- jeżeli nic nie zrobisz, to za kilka dni przyjdzie SMS z informacją o anulowaniu zamówienia z powodu braku odbioru urządzenia.
Takie zamówienie z odbiorem w salonie jest mocno zagmatwane i najlepiej zawsze zamawiać z dostarczeniem przez kuriera.