Nie można wyświetlić tego widżeta.

BRAK ZASIĘGU CAŁKOWITY W SAMSUNG GALAXY M35 5G

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 119
  • 408
  • 4

Czy sprawa już wyjaśniona?

Poziom 13, Tropiciel Przestworzy
  • 18
  • 64
  • 0

Cześć. No właśnie miałem TUTAJ WAM napisać. Tak w dużym skrócie  : smartfona odebrałem WCZORAJ z serwisu CCS SERIWS PIASECZNO. Napisali w raporcie że WYMIANA CAŁEJ PŁYTY GŁÓWNEJ. Oraz że już telefon jest w pełni sprawny i spełnia wszystkie kryteria. Ale ja WAM koledzy tutaj teraz piszę że dziś dosłownie godzinę temu sprawdzałem telefon specjalnie jeżdżąc po całym mieście i ZNOWU NADAL BRAK ZASIĘGU !!!!!

20241129_144637.jpg

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 508
  • 2128
  • 12

Najlepiej odeślij  z powrotem do serwisu. Ze 3 razy zrobisz im tzw. "Powrót" a dostaniesz nową sztukę. 

• 18
  • 64
  • 0

Odrazu dzisiaj też jadę oddać tel. znowu do naprawy. Nie wiem co  będzie dalej ale nie zamierzam znowy być 14 dni bez tel. Pisałem i zgłosiłem jako rękojmię ale Serwis naprawił tel. Tylko co mi z tego jak nadal to samo !!! Teraz w końcu do serwisu wyślę fotki któe zrobiłem jadąc autem że BRAK ZASIĘGU !!! Napewno to nie wina mej sieci Orange ( tak myślę ) bo dlaczego moja stara MOTOROLA MOTO X STYLE 1572 MA ZASIĘG NA FULL W CAŁYM MIEŚCIE.

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 2394
  • 13197
  • 63

@Zbyszek104 to bardzo przykre, oddaj ten telefon w ramach rękojmi, bo telefon nie naprawiony jest, może moduł GSM ma usterkę, bardzo dziwne zachowanie serwisu, telefon oddali z usterką.

Dobrze że Samsungi mnie nie interesują, bo chyba bym grzmotnął takim bublem o ścianę.

• 18
  • 64
  • 0

Tak ale co z tego że mi dadzą nową sztukę skoro tutaj wymienili całą płytę główną. To tak samo jakby wymienili tel na nowy drugi. Nie wiem , ale ja tak to rozumiem. MASAKRA. Zaraz jadę do sklepu znowu oddać telefon.

• 508
  • 2128
  • 12

To czy dostałeś nową płytę główną to różnie bywa. Na pewno dostałeś "inną" ;/. Po za tym niekoniecznie przyczyną była płyta. Uszkodzona może być np obudowa, która może być częścią anteny itd.

• 18
  • 64
  • 0

Tak wiem że to różnie bywa.Dlatego już dzisiaj znowu go oddałem przez sklep do Serwisu. Ale ....nie chce mi się wierzyć , żeby wszystkie sprzedawane modele SAMSUNG GALAXY M 35 były tak uszkodzone.I powiem Ci oraz wszystkim kolegom tutaj że bardzo ale to bardzo chętnie zadał bym to pytanie producentowi w Koreii Południowej , lecz wiem doskonale że tam nie ma kontaktu do nich. Ciekawe...co by mi odpisał. Ale to tylko moja sugestia. 😄

Irek , powiem Ci tak : ja owszem mogłem zakupić inny telefon ale firma Samsung była i jest dobrze znana z produkcji telefonów i telewizorów wiele już lat !!! . Oczywiście , mogę jutro zakupić inny smartfon np. REDMI czy OPPO lub LG. Tylko jaką mam pewność że nie będzie to samo. Taki sam problem. Szkoda że , nie znam nikogo z Koszalina , kto też zakupił tego Samsunga M35 i jest w sieci NJU / ORANGE tak jak ja. Bo wtedy sprawa była by jasna.

________

* Scalenie wpisów - Bartłomiej

• 508
  • 2128
  • 12

Zdarzają się partie wadliwych płyt głównych u każdego producenta. To normalne... niestety...

• 18
  • 64
  • 0

No właśnie. Odezwę się , i oczywiście TUTAJ WAM napiszę co mi odpiszą z Sewisu i czy w końcu naprawią.Albo....zwrócą kasę. To i tak zaraz zakupię taki sam model nową sztukę bo akurat ten model mi się podoba.