- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
złamany słup
Witam, gdzie zgłosić że na kable telefoniczne przewrociło się drzewo i słup jest przekrzywiony? (może się złamać). Słup obok mojej działki, drzewo nie moje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
złamany słup
Należy skontaktować się z Orange.Możesz to zrobić poprzez kontakt z infolinią (510-100-100) lub na czacie w aplikacji Mój Orange. Wtedy zostanie przyjęte od ciebie zgłoszenie i przekazane do odpowiedniego działu.
Jeśli pomogłem oznacz moją odpowiedź jako rozwiązanie.Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
złamany słup
Takie rzeczy najszybciej przez infolinię 510-100-100, ewentualnie przez czat. konsultant zgłosi wtedy służbom odpowiedzialnym za utrzymanie infrastruktury co się stało. Z własnego doświadczenia podpowiem, że im bardziej szczegółowo opiszemy problem (szczególnie gdy słup mocno przechylony nad ruchliwym chodnikiem/ulicą i zagraża innym) tym prędzej zostanie podjęta interwencja.
Zagrożenia mienia / infrastruktury są podejmowane w ciągu 4h, zwykłe zgłoszenia "estetyki" niestety nawet do 30 dni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
złamany słup
nie mam możliwości prowadzenia czatu w tej sprawie! chcą mi tylko wcisnąc telefon lub internet
Czat "obsluga usług" to tylko rozmowa z botem.
co począć?
infolinia przeładowana
jeszcze konto wariuje i musiałem się ponownie zarejestrować. super...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
złamany słup
Należy zadzwonić do Orange na nr 510100100 i jeśli to nagłe jest i stwarza problem nie bezpieczeństwa możesz to zgłosić służbom porządkowym on zgłosi gdzie trzeba 🙂