Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

bardzo słabe połączenie internetowe pół roku

ROZWIĄZANE
Paul_Zu
Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
Solved!

Witam! Chcę zgłosić ohydnej jako bezprzewodowej sieci internetu w mieście Bielsko-Biała, w dzielnicy stare bielsko, na ulicy kamieniec podolski i w okolicy.
Trwa to pół roku od momentu mojego przyjazdu. To u moich znajomych też. Sprawdzaliśmy to na różnych urządzeniach, połączenie internetowe jest bardzo zły. Ciągle znika połączenie, które musi re podłączyć ręcznie, inaczej nie będzie działać. W centrum miasta, wszystko działa bardzo dobrze. Nawet teraz, podczas pisania tej wiadomości sieć internetu podziewałaś dwa razy. To irytujące, ponieważ-jak mam szkolenia online w internecie, za który ja płacę pieniądze.
Jeśli w najbliższym czasie (1 miesiąc lub 3 miesiące) jakość internetu nie będzie lepiej, polecam licznym znajomym z русскоговорящей diaspory zmienić operatorów. Tak jak część z nich też nie jest do końca zadowolony z jakości internetu.

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
Solution

Myślę, że bardzo jest zainteresowana. Orange cały czas poprawia jakość swoich BTS-ów. Ulepszenie wszystkich na raz nie jest możliwe w jednej chwili, trwa to etapami. Jak wspomniał @Anonim, dla operatora wadliwie działający nadajnik, to również informacja zwrotna od klientów. W tedy technicy są w stanie szybko zareagować i w miarę możliwości usunąć usterkę.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 ODPOW. 3
Anonim
Nie dotyczy

Wiadomość zawiera hiperłącze

@Paul_Zu  słaba zasięg LTE i problemy z Internetem Mobilnym zgłasza się do BOK, bywa że są awarie a nikt tego nie zgłasza, ba narzeka tylko, rozumie rozgoryczenie, ale nadal żaden operator nie ma pełnego pokrycia LTE, sygnał w miastach jest ok, na peryferiach sygnał gorszy, jakby co poprzez czat czy telefonicznie, możesz porozmawiać. 

Paul_Zu
Poziom 11, Tropiciel Przestworzy

już znalazłem operatora u którego internet działa lepiej w tej okolicy. Przejście jest tylko kwestią czasu.
Zastanawiam się na ile firma jest zainteresowana jakości obsługi swoich klientów.

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
Solution

Myślę, że bardzo jest zainteresowana. Orange cały czas poprawia jakość swoich BTS-ów. Ulepszenie wszystkich na raz nie jest możliwe w jednej chwili, trwa to etapami. Jak wspomniał @Anonim, dla operatora wadliwie działający nadajnik, to również informacja zwrotna od klientów. W tedy technicy są w stanie szybko zareagować i w miarę możliwości usunąć usterkę.