- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam! Chcę zgłosić ohydnej jako bezprzewodowej sieci internetu w mieście Bielsko-Biała, w dzielnicy stare bielsko, na ulicy kamieniec podolski i w okolicy.
Trwa to pół roku od momentu mojego przyjazdu. To u moich znajomych też. Sprawdzaliśmy to na różnych urządzeniach, połączenie internetowe jest bardzo zły. Ciągle znika połączenie, które musi re podłączyć ręcznie, inaczej nie będzie działać. W centrum miasta, wszystko działa bardzo dobrze. Nawet teraz, podczas pisania tej wiadomości sieć internetu podziewałaś dwa razy. To irytujące, ponieważ-jak mam szkolenia online w internecie, za który ja płacę pieniądze.
Jeśli w najbliższym czasie (1 miesiąc lub 3 miesiące) jakość internetu nie będzie lepiej, polecam licznym znajomym z русскоговорящей diaspory zmienić operatorów. Tak jak część z nich też nie jest do końca zadowolony z jakości internetu.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Myślę, że bardzo jest zainteresowana. Orange cały czas poprawia jakość swoich BTS-ów. Ulepszenie wszystkich na raz nie jest możliwe w jednej chwili, trwa to etapami. Jak wspomniał @Anonim, dla operatora wadliwie działający nadajnik, to również informacja zwrotna od klientów. W tedy technicy są w stanie szybko zareagować i w miarę możliwości usunąć usterkę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
bardzo słabe połączenie internetowe pół roku
@Paul_Zu słaba zasięg LTE i problemy z Internetem Mobilnym zgłasza się do BOK, bywa że są awarie a nikt tego nie zgłasza, ba narzeka tylko, rozumie rozgoryczenie, ale nadal żaden operator nie ma pełnego pokrycia LTE, sygnał w miastach jest ok, na peryferiach sygnał gorszy, jakby co poprzez czat czy telefonicznie, możesz porozmawiać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
bardzo słabe połączenie internetowe pół roku
już znalazłem operatora u którego internet działa lepiej w tej okolicy. Przejście jest tylko kwestią czasu.
Zastanawiam się na ile firma jest zainteresowana jakości obsługi swoich klientów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Myślę, że bardzo jest zainteresowana. Orange cały czas poprawia jakość swoich BTS-ów. Ulepszenie wszystkich na raz nie jest możliwe w jednej chwili, trwa to etapami. Jak wspomniał @Anonim, dla operatora wadliwie działający nadajnik, to również informacja zwrotna od klientów. W tedy technicy są w stanie szybko zareagować i w miarę możliwości usunąć usterkę.