- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bardzo słaby zasięg prawie w ogóle u sąsiadów też już od dłuższego czasu co można z tym zrobić smsy przychodzą albo nie przychodzą pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety najbliższy BTS jest w miejscowości Pasłęk. Jakieś 4km więc jeśli jest problem nawet z wysłaniem SMS-ów to trzeba jeszcze sprawdzić czy jest sygnał na zewnątrz a w najgorszym wypadku ratuje Wifi Calling
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wieś Rogajny. Warmińsko-mazurskie koło Pasłęka problem z zasięgiem. Co można zrobić?
@wini88w zgłoś na czacie, lub infolinii. Na podstawie adresu sprawdzą, z którym nadajnikiem jest problem. U mnie takie zgłoszenie pomogło. Możesz też sprawdzić go samodzielnie np. aplikacją NetMonster i im go podać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wieś Rogajny. Warmińsko-mazurskie koło Pasłęka problem z zasięgiem. Co można zrobić?
@wini88w jeśli w jakieś lokalizacji jest problem, to wypada to zgłosić do Orange, połączenia z BOK są bezpłatne 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety najbliższy BTS jest w miejscowości Pasłęk. Jakieś 4km więc jeśli jest problem nawet z wysłaniem SMS-ów to trzeba jeszcze sprawdzić czy jest sygnał na zewnątrz a w najgorszym wypadku ratuje Wifi Calling
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wini88w daleko do nadajników, łapiesz się na skraju dwóch oddalonych od siebie tak samo.. stąd problemy zasięgowe
Mam info, że będzie w rejonie LTE900 uruchamiane, musisz trochę poczekać