Wieś Rogajny. Warmińsko-mazurskie koło Pasłęka problem z zasięgiem. Co można zrobić?

ROZWIĄZANE

Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy
  • 1
  • 7
  • 0

Wieś Rogajny. Warmińsko-mazurskie koło Pasłęka problem z zasięgiem. Co można zrobić?

Bardzo słaby zasięg prawie w ogóle u sąsiadów też już od dłuższego czasu co można z tym zrobić smsy przychodzą albo nie przychodzą pozdrawiam 

*Doprecyzowałem nazwę tematu - moderator Wojciech.

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 352
  • 1547
  • 5

Niestety najbliższy BTS jest w miejscowości Pasłęk. Jakieś 4km więc jeśli jest problem nawet z wysłaniem SMS-ów to trzeba jeszcze sprawdzić czy jest sygnał na zewnątrz a w najgorszym wypadku ratuje Wifi Calling

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 ODPOW. 4

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1487
  • 5927
  • 57

@wini88w  zgłoś na czacie, lub infolinii. Na podstawie adresu sprawdzą, z którym nadajnikiem jest problem. U mnie takie zgłoszenie pomogło. Możesz też sprawdzić go samodzielnie np. aplikacją NetMonster i im go podać.

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 3025
  • 15985
  • 80

@wini88w jeśli w jakieś lokalizacji jest problem, to wypada to zgłosić do Orange, połączenia z BOK są bezpłatne 😎

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 352
  • 1547
  • 5

Niestety najbliższy BTS jest w miejscowości Pasłęk. Jakieś 4km więc jeśli jest problem nawet z wysłaniem SMS-ów to trzeba jeszcze sprawdzić czy jest sygnał na zewnątrz a w najgorszym wypadku ratuje Wifi Calling

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 15594
  • 64172
  • 825

@wini88w  daleko do nadajników, łapiesz się na skraju dwóch oddalonych od siebie tak samo.. stąd problemy zasięgowe 

Mam info, że będzie w rejonie  LTE900 uruchamiane, musisz trochę poczekać