Nie można wyświetlić tego widżeta.

W jakich trybach jest dostęp z pakietu na tłusty czwartek? Na jednej karcie mam tylko LTE.

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 5
  • 9
  • 0

W jakich trybach jest dostęp z pakietu na tłusty czwartek? Na jednej karcie mam tylko LTE.

w jakim trybie jest dostęp do neta? tydzień temu na jednej karcie było 5G dzisiaj na innej jest tylko LTE, oczywiście fon obsługuje 5G

4 ODPOW. 4

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 27
  • 115
  • 4

W jakich trybach jest dostęp z pakietu na tłusty czwartek? Na jeden karcie mam tylko LTE.

Pytanie, czy ta karta sim (a nie telefon) na pewno ma włączone 5G? 

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 394
  • 1382
  • 9

W jakich trybach jest dostęp z pakietu na tłusty czwartek? Na jeden karcie mam tylko LTE.

W każdym trybie, promocyjne GB nie mają ograniczonej, względem transmisji z innych kont, technologii czy prędkości

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 5
  • 9
  • 0

karta sim kupiona online ze strony Orange latem ubiegłego roku więc dlaczego nie miałby mieć włączonego 5G skoro ta poprzednia też tak samo zakupiona i było 5G?

Poziom 25, Entuzjasta Przestworzy
  • 1322
  • 5366
  • 26

Usługa 5G musi być też aktywna na twoim koncie.  Operator tym zarządza. To że jest nowa karta SIM nie oznacza, że aktywne będzie 5G.