- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
SpeedTest - Orange Flex
@wojownikarcaznapisał(-a)
@atlas_cudownapisał(-a)@wojownikarcaz Z całym szacunkiem do Ciebie, ale nie da się powiązać wrzutkek z jakiegoś Speed testu , z jakiegoś serwera do czegokolwiek w tym wątku. Tego nawet nie da się powiązać z internetem od Orange lub jakiegokolwiek innego operatora🙂 No chyba, że chcesz dyskutować o operatorach typu Exatel, to załóż nowy wątek i odpowiednio go opisz.
@atlas_cudow @dav4dav4 @Glut @arthur @idrwal0409 Atlasie i podpisani niniejsi użytkownicy forum, właśnie przetestowałem swoje łącze internetu w Orange Flex i wyszedł z tego dobry wynik, ale sami oceńcie 🚀
Test prędkości internetu w Orange Flex - strona speedtest.orange.pl
Słabo
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
SpeedTest - Orange Flex
@atlas_cudow @dav4dav4 @Glut @arthur @idrwal0409 Atlasie i podpisani niniejsi użytkownicy forum, właśnie przetestowałem swoje łącze internetu w Orange Flex i wyszedł z tego dobry wynik, ale sami oceńcie 🚀
Nie wygląda to dobrze
Żeby pozostać w duchu tematu wątku podrzucam dzisiejszy speedtest w Orange Flex
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
SpeedTest - Orange Flex
@arthur tak właśnie, widzę dobry wynik prędkości internetu w starej dawnej Telekomunikacji Polskiej 😚
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
SpeedTest - Orange Flex
Telekomunikacja Polska miała kiedykolwiek usługi mobile mobine? O ile pamiętam była Idea , którą przejął Orange. Przed Ideą było chyba Centertel, czy jakoś tak się to nazywało 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
SpeedTest - Orange Flex
@wojownikarcaz speedtest został wykonany ze smartfona w sieci 5G Orange, oferta Orange Flex
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
SpeedTest - Orange Flex
@wojownikarcaznapisał(-a)... widzę dobry wynik prędkości internetu w starej dawnej Telekomunikacji Polskiej
Czyli miałem rację.
- « Poprzedni
- Następny »