SpeedTest - Orange Flex

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 3783
  • 17346
  • 95

SpeedTest - Orange Flex

Screenshot_20260429-120741.png

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 1943
  • 8315
  • 69

SpeedTest - Orange Flex

@wojownikarcaznapisał(-a)

@atlas_cudownapisał(-a)

@wojownikarcaz Z całym szacunkiem do Ciebie, ale nie da się powiązać wrzutkek z jakiegoś Speed testu , z jakiegoś serwera do czegokolwiek w tym wątku. Tego nawet nie da się powiązać z internetem od Orange lub jakiegokolwiek innego operatora🙂  No chyba, że chcesz dyskutować o operatorach typu Exatel, to załóż nowy wątek i odpowiednio go opisz. 

@atlas_cudow @dav4dav4 @Glut @arthur @idrwal0409 Atlasie i podpisani niniejsi użytkownicy forum, właśnie przetestowałem swoje łącze internetu w Orange Flex i wyszedł z tego dobry wynik, ale sami oceńcie 🚀

Test prędkości internetu w Orange Flex - strona speedtest.orange.plTest prędkości internetu w Orange Flex - strona speedtest.orange.pl

Słabo

Poziom 25, Entuzjasta Przestworzy
  • 693
  • 3544
  • 29

SpeedTest - Orange Flex

@atlas_cudow @dav4dav4 @Glut @arthur @idrwal0409 Atlasie i podpisani niniejsi użytkownicy forum, właśnie przetestowałem swoje łącze internetu w Orange Flex i wyszedł z tego dobry wynik, ale sami oceńcie 🚀

Nie wygląda to dobrze 

Żeby pozostać w duchu tematu wątku podrzucam dzisiejszy speedtest w Orange Flex

IMG_6915.jpeg

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 95
  • 471
  • 0

SpeedTest - Orange Flex

@arthur tak właśnie, widzę dobry wynik prędkości internetu w starej dawnej Telekomunikacji Polskiej 😚

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 3783
  • 17346
  • 95

SpeedTest - Orange Flex

Telekomunikacja Polska miała kiedykolwiek usługi mobile mobine? O ile pamiętam była  Idea , którą przejął Orange. Przed Ideą było chyba Centertel, czy jakoś tak się to nazywało 🙂 

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 1943
  • 8315
  • 69

SpeedTest - Orange Flex

@atlas_cudow  dobrze pamiętasz

👍😉

Poziom 25, Entuzjasta Przestworzy
  • 693
  • 3544
  • 29

SpeedTest - Orange Flex

@wojownikarcaz speedtest został wykonany ze smartfona w sieci 5G Orange, oferta Orange Flex

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 9384
  • 38415
  • 324

SpeedTest - Orange Flex

@wojownikarcaznapisał(-a)

... widzę dobry wynik prędkości internetu w starej dawnej Telekomunikacji Polskiej 

Czyli miałem rację.