- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ruszyła kolejna tura IV konkursu w ramach KPO
Ogółem u mnie we Włocławku żaden operator nie wziął środków z KPO (przegladając sporo adresów na stronie rządowej)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@deestnapisał(-a)Ogółem u mnie we Włocławku żaden operator nie wziął środków z KPO (przegladając sporo adresów na stronie rządowej)
To witam w ekipie
Odpowiedź:
Dzień dobry,
w odpowiedzi na przesłaną wiadomość informujemy, że punkt adresowy XXXXXXXXXX (gmina xxxxxxxxxx) został ujęty w listach konkursowych wystawionych w ramach trzeciego naboru działania KPO – obszar 6.28.10.2. Niestety w trakcie naboru nie został wyłoniony wnioskodawca w związku z czym dla interesującej Pana lokalizacji aktualnie nie będzie realizowana inwestycja z wykorzystaniem dofinasowania UE.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@karmelowy Niestety bywa i tak... W mojej miejscowości część adresów juz jest na "zielono" z 4 naboru.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie napisali , że wnioskodawca uzyskał pozytywną ocenę na mój punkt adresowy, jednak odstąpił od podpisania umowy i nie będzie realizowane z IV KPO.
Na moje szczęście ŚI ujęło mnie w swoich planach ale dopiero pod koniec 2026 więc jakaś nadzieja jest.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na mapadotacji.gov pokazuje w moim powiecie inowrocławskim, że Orange podpisał umowę z KPO IV z obszaru 4 i 5.
Czy da radę sprawdzić jakie to są konkretne adresy czy trzeba czekać na aktualizacje internet.gov bo aktualnie nic tam nie ma w tym powiecie od Orange z KPO 4
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W ogóle, u mnie w mieście jest kilka adresów wyznaczonych do dofinansowania w ramach KPO, ale żaden z adresów nie ma wybranego beneficjenta
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A sprawdź czy jakiś operator bierze pieniądze na mapach dotacji do
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
może trzeba czekać na nową aktualizację planów inwestycyjnych na internet.gov a to będzie dopiero 10 października
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@mleczkowy356napisał(-a)może trzeba czekać na nową aktualizację planów inwestycyjnych na internet.gov a to będzie dopiero 10 października
W innych miastach są już wskazani operatorzy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@mleczkowy356napisał(-a)może trzeba czekać na nową aktualizację planów inwestycyjnych na internet.gov a to będzie dopiero 10 października
Jest już po 10 października, a wybranych beneficjentów jak nie było tak nie ma 😐