Rozmowy wifi Xiaomi mi9tpro

ROZWIĄZANE

Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 2
  • 0

Witam orientuje się ktoś kiedy zostanie włączona możliwość rozmów wifi w Xiaomi mi 9tpro

* W temacie doprecyzowano kategorię i etykietę - Wiktor

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2544
  • 11271
  • 100

Nie ma takich informacji. Pozostaje obserwować listę wspieranych urządzeń na dedykowanej stronie.

Sukcesywnie dodawane są nowe urządzenia więc możliwe że pojawi się na tej liście sprzęt o który pytasz. 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 ODPOW. 5

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2544
  • 11271
  • 100

Nie ma takich informacji. Pozostaje obserwować listę wspieranych urządzeń na dedykowanej stronie.

Sukcesywnie dodawane są nowe urządzenia więc możliwe że pojawi się na tej liście sprzęt o który pytasz. 

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 22094
  • 65596
  • 878

@Bilmax czy Xiaomi Mi 9T PRO na możliwość WiFi Calling?

W opisach znalazłem tylko możliwość włączenia kodami serwisowymi.

Obecnie na liście telefonów do obsłuhi WiFi Calling, Twojego telefonu nie ma.

Jeżeli by się pojawił, to musi być z dystrybucji Orange. Jeżeli jest z wolnego rynku lub od innego operatora  to WiFi Calling nie będzie działał.

Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 2
  • 0

Czyli czuba czas na zmianę operatora bo to trochę lipa że strony oranga 

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 22094
  • 65596
  • 878

@Bilmax nie ma sensu zmieniać operatora. Czasami wystarczy wybrać telefon z listy, aby działały usługi w Orange.

Wkurzające jest jednak, jak telefon wspiera usługi, a w Orange nie działa. Wkładam fiolet i wszystko funkcjonuje. Na infolinii jak tylko wspomina się o zasięgu, to od razu proponują WiFi Calling, telefon z usługą mam i tylko w Orange nie działa.

Zapraszam również do głosowania na pomysł:

https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/Dzia%C5%82anie-telefon%C3%B3w-z-us%C5%82ug%C4%85-VoLTE-i-WiFi...

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 10
  • 15
  • 0

Minor wczoraj włączyli obie usługi nie wiem na jak długa ale są włączone, czy u was działa?