- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
Z góry przepraszam Moderatorów jeżeli wybrałem zły dział.
Jakiś czas temu otrzymałem telefon niby od konsultanta Orange z magiczną ofertą abonamentu i chyba telewizji (już dokładnie nie pamiętam). Konsultant wypowiedział magiczne dla mnie słowa iż w mojej miejscowości tj. Juraszowa (Gmina Podegrodzie, powiat nowosądecki) W 1 kwartale 2021 roku zostanie doprowadzony Internet światłowodowy i przedstawiono mi ofertę, dzięki której, w momencie kiedy byłby faktycznie podłączany ten światłowód nie musiał bym już płacić opłaty aktywacyjnej ponieważ oferta była by już dostosowana w jakiś magiczny sposób do niego.
I tutaj moje pytanie. Czy znajduje się tutaj osoba, która mogła by zweryfikować te informacje? Czy faktycznie są takie plany dla mojej miejscowości że w 2021 dotrze do mnie światłowód (z czego bardzo bym się cieszył). Czy po prostu zadzwonił do mnie jakiś oszust próbujący wcisnąć mi jakąś ofertę nie mająca nic wspólnego z Orange?
Bardzo bym był wdzięczny za zweryfikowanie tej informacji, konsultantowi grzecznie podziękowałem za ofertę ale odpowiedziałem że będę zainteresowany na 100% Internetem jeżeli będzie on faktycznie u mnie dostępny.
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@janek24760 sprawdz swoj adres na https://mapbook.uke.gov.pl
Z tego co widze to w Twojej miejscowosci planowany jest swiatlowod wiec to raczej nie byl oszust😁
Co prawda na podanej przeze mnie stronie widnieje data 31.12.2023,ale jest to termin maksymalny, wiec skoro ktos z Orange juz dzwonil wiec na pewno bedzie to zrealizowane szybciej🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@janek24760 sprawdz swoj adres na https://mapbook.uke.gov.pl
Z tego co widze to w Twojej miejscowosci planowany jest swiatlowod wiec to raczej nie byl oszust😁
Co prawda na podanej przeze mnie stronie widnieje data 31.12.2023,ale jest to termin maksymalny, wiec skoro ktos z Orange juz dzwonil wiec na pewno bedzie to zrealizowane szybciej🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Prośba o weryfikację informacji dotyczącej Światłowodu - Juraszowa, gm. Podegrodzie
Witaj.
Na POPC 2 znalazłem taką oto informację, jeżeli chodzi o twoją gminę i powiat, z tym że, to są plany bodajże na rok 2020. Myślę, że skoro dzwonili, to coś w tym jest. Do mnie też tak dzwonili, i w końcu podłączyli 🙂
PODREGION 22 - NOWOSĄDECKI część A | MAŁOPOLSKIE | NOWOSĄDECKI | PODEGRODZIE | 1210142 | BRZEZNA | 0459891 |
PODREGION 22 - NOWOSĄDECKI część A | MAŁOPOLSKIE | NOWOSĄDECKI | PODEGRODZIE | 1210142 | BRZEZNA LITACZ | 0459916 |
PODREGION 22 - NOWOSĄDECKI część A | MAŁOPOLSKIE | NOWOSĄDECKI | PODEGRODZIE | 1210142 | CHOCHOROWICE | 0460061 |
PODREGION 22 - NOWOSĄDECKI część A | MAŁOPOLSKIE | NOWOSĄDECKI | PODEGRODZIE | 1210142 | DŁUGOŁĘKA ŚWIERKLA | 0460115 |
PODREGION 22 - NOWOSĄDECKI część A | MAŁOPOLSKIE | NOWOSĄDECKI | PODEGRODZIE | 1210142 | GOSTWICA | 0460227 |
PODREGION 22 - NOWOSĄDECKI część A | MAŁOPOLSKIE | NOWOSĄDECKI | PODEGRODZIE | 1210142 | MOKRA WIEŚ | 0460463 |
PODREGION 22 - NOWOSĄDECKI część A | MAŁOPOLSKIE | NOWOSĄDECKI | PODEGRODZIE | 1210142 | NASZACOWICE | 0460598 |
PODREGION 22 - NOWOSĄDECKI część A | MAŁOPOLSKIE | NOWOSĄDECKI | PODEGRODZIE | 1210142 | OLSZANA | 0460693 |
PODREGION 22 - NOWOSĄDECKI część A | MAŁOPOLSKIE | NOWOSĄDECKI | PODEGRODZIE | 1210142 | OLSZANKA | 0460859 |
PODREGION 22 - NOWOSĄDECKI część A | MAŁOPOLSKIE | NOWOSĄDECKI | PODEGRODZIE | 1210142 | PODEGRODZIE | 0460925 |
PODREGION 22 - NOWOSĄDECKI część A | MAŁOPOLSKIE | NOWOSĄDECKI | PODEGRODZIE | 1210142 | ROGI | 0461132 |
PODREGION 22 - NOWOSĄDECKI część A | MAŁOPOLSKIE | NOWOSĄDECKI | PODEGRODZIE | 1210142 | STADŁA | 0461178 |
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Prośba o weryfikację informacji dotyczącej Światłowodu
@byczyn_86 No właśnie też to widziałem, mój adres znajduje się na liście jak i również w arkuszu o nazwie "czarne plamy".
@mihawooo Ten właśnie projekt jest realizowany u mnie w gminie ale mojego adresu nie ma na liście.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@janek24760 Twoj adres znajduje sie na liscie adresow do podlaczenia, a skoro dzwonili do Ciebie z Orange to na Twoim miejscu bylbym spokojny o pdlaczenie swiatlowodu. Dodatkowo mozesz zadzwonic po swietach na infolinie https://www.orange.pl/view/kontakt# i dopytac jesli maja juz adres w bazie to Ci potwierdza
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuję za odpowiedzi , w takim razie czekam cierpliwie 🙂
Wesołych świąt 😄