- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
Po złożeniu wniosku o przyłączenie do sieci światłowodowej, która przebiega przez teren mojej działki, technicy podjęli próbę przyłączenia i doprowadzili światłowód do granicy mojej działki (chodzi o przyłączenie domku jednorodzinnego). Na miejscu technicy stwierdzili, że teraz już tylko pójść do salonu podpisać umowę i wtedy przyjadą już na prace stricto podłączeniowe i montaż sprzętu. Stwierdzili również, że możliwość przyłączenia do sieci światłowodowej będzie widoczna po 48 godz. Jednak od dnia doprowadzenia światłowodu do granicy działki minęło już 20 dni kalendarzowych i nadal ani pracownicy w salonie Orange, ani konsultanci infolinii nie widzą możliwości podłączenia mojego adresu.
Czy jest jakiś określony termin po jakim nastąpi zmiana w systemie? czy może znów trzeba gdzieś napisać jakieś pismo/wniosek?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kung234 nie ma takiego określonego terminu. Wszystko zależy od etapu inwestycji, beneficjenta i obiegu informacji w systemach...
Zmiennych niewiadomych jest sporo..
Trzeba pytać i się dowiadywać.
Sprawdzać na stronie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kung234 nie ma takiego określonego terminu. Wszystko zależy od etapu inwestycji, beneficjenta i obiegu informacji w systemach...
Zmiennych niewiadomych jest sporo..
Trzeba pytać i się dowiadywać.
Sprawdzać na stronie