- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
czy nadajnik o numerze ID: 4057 - LINK posiada MIMO4x4 i QAM256? Oraz czy jest w planach dodanie pasma LTE2600?
Pozdrawiam.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@michal_26 przepraszam, ale dostałem błędne informacje. Okazuje się, że nadajnik ID: 4057 obsługuje agregację pasma: LTE: 800 MHz, 1800 MHz, 2100 MHz. Niestety nie ma informacji o planowanym uruchomieniu LTE 2600. Pewnie będzie, ale nie wiadomo jeszcze kiedy.
Natomiast sprawdziłem jeszcze nadajnik Glina 15, ID: 94343. Ten nadajnik został niedawno uruchomiony, ale z pasma LTE działa tylko 800 MHz. Dalszych informacji o uruchomieniu kolejnych pasm LTE brak.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe pasma LTE
@michal_26 czy możesz podać lokalizację (adres) tego nadajnika? Po samym numerze ID: 4057 jest trudno nadajnik zlokalizować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe pasma LTE
Małkinia Górna, Mazowieckie, ul. Jana III Sobieskiego 6
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe pasma LTE
@michal_26 Obecnie ten nadajnik obsługuje LTE: 800 MHz, 1800 MHz, 2100 MHz. Brak agregacji pasma i nie ma planów na uruchomienie 2600 MHz.
edit:
Z innego źródła: agregacja jest na trzech zakresach: LTE: 800 MHz, 1800 MHz, 2100 MHz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe pasma LTE
Brak agregacji, czyli nie agreguje 800+1800+2100? Bo na pewno agreguje mi 800+1800, bo pokazuje mi LTE+.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe pasma LTE
@michal_26 może jakieś testy są robione. Tego nie wiem. Nie mam takich informacji. Natomiast na mapie:
sprawdzałem, że Orange ma licencję na 2600 MHz. Szkoda tylko, że brak planów na uruchomienie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe pasma LTE
W 2019 roku w kwietniu uruchomili dopiero LTE2100, może w tym uruchomią LTE2600. Trzeba czekać...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@michal_26 przepraszam, ale dostałem błędne informacje. Okazuje się, że nadajnik ID: 4057 obsługuje agregację pasma: LTE: 800 MHz, 1800 MHz, 2100 MHz. Niestety nie ma informacji o planowanym uruchomieniu LTE 2600. Pewnie będzie, ale nie wiadomo jeszcze kiedy.
Natomiast sprawdziłem jeszcze nadajnik Glina 15, ID: 94343. Ten nadajnik został niedawno uruchomiony, ale z pasma LTE działa tylko 800 MHz. Dalszych informacji o uruchomieniu kolejnych pasm LTE brak.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz