Nie można wyświetlić tego widżeta.

Nadajnik z mocą do 10 Km

ROZWIĄZANE

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 1425
  • 5786
  • 30

Nielegalny nadajnik Orange - czy nadajnik bez pozwolenia?

@Anonimpo prostu nie rozumiesz, jak działa terminal. Jasne, że dostęp do dokumentacji nie jest jawny. Cytowanie dokumentów z przed kilku lat nie jest najlepszym rozwiązaniem.

Btw. Dla potomnych. Opisz własnymi słowami jak działa terminal serwisowy tego producenta

https://www.rohde-schwarz.com/pl/home_48230.html

Czym jest kupler?  Na pewno wszyscy dużo się nauczymy. Przede wszystkim, jak krok po kroku tworzymy profile do testerów.  

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14923
  • 61280
  • 759

@atlas_cudow  tak, przyznaje rację... 

• 1425
  • 5786
  • 30

@AnonimWybacz proszę, jeżeli  zdeprecjonowałem Twoją umiejętność korzystania z ChatGPT.  Jak najbardziej rozumiem, że skróty typu TAC, mogą nie być publiczne dla grona osób.  Jednakże zakodowany symbol urządzenia w IMEI, nie jest czymś odkrywczym.  Od wielu lat działają amatorskie serwisy liczące sumę kontrolną algorytmem Luhna Mod 10. Skądinąd dość prosty algorytm. Pamiętaj porszę, że na potrzeby forum używamy skrótów myślowych. Oczywiście możemy gryźć się po kostkach. Ty przedstawiasz  grafike z Google, ja ci pokażę kawałek skryptu do testu LTE. Tylko po co? Co   z tego zrozumie użytkownik, który na co dzień zajmuje się np medycyną?

Anonim

Nie dotyczy

@atlas_cudowwybacz że zdeprecjonowanie twoją wiedzę z umiejętności posługiwania się Gemini.  Ale pamiętaj że AI ma halucynacje i przy wiedzy specjalistycznej trzeba uważać z opowiadaniem bzdur.  

ale fajnie że ustaliliśmy już że się pomyliłeś czy jak to ładnie ująłeś " lzastosowales skrót myślowy"

A wy drogie dziatki zapamiętajcie że wasz terminal to tylko zwykły kawałek bezwartosciowej blachy który o niczym nie decyduje nawet o liczbie pasm CA. 

A mądrzy ludzie z tego forum jeśli chcą mogą skorzystać z internetu i sobie zweryfikować czy istnieje logowanie do każdego eNodeB,  słowa kluczowe podałem reszta w rękach ambitnych

Dla mnie koniec tematu.  A jak uważasz inaczej to zapraszam do zabawy terenowej w rzeczywistej sieci rzeczywistego operatora i terminalem użytkownika z podglądem do informacji w MME, SGW, HSS 

• 1425
  • 5786
  • 30

@AnonimMnie przekonałes:* 😘 . Wybacz moją zuchwałość. Jutro z samego rana, zaproponuje w pracy, wywalenie wszystkich terminali, bo to tylko blacha za 250 tys PLN i generuje tylko koszty. 😄 A tak serio, to dziecko drogie. Też umiemy korzystać z ChatGPT 🙂