- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Obszary inwestycji w II konkursie działania 1.1 POPC
@Piotrekk85 mądrze radzi, zbierz chętnych sąsiadów i może się uda.... 🙂 … Piotrkowi chodzi o to że głowną nitkę wybuduje inwestor A a nitkę dla klientów indywidualnych do ich gospodarst domowych musi wybudować inwestor B.
@gemolek poprosiłem już moderatorów o połączenie tematów w jeden, może się uda 🙂 Pozdrawiam.
►Ostatecznie przeniosłem tylko część wpisów związanych, jak mniemam, z sytuacją w lokalizacji @gemoleka, ponieważ utworzony przez @p2225 temat obejmuje obszar całej Polski - Moderator Wiktor ◄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Te pieniądze miały być przeznaczone na tych, którzy są w czarnej pupie z możliwością podłączenia do sieci.Swój akces zgłosiłem miesiąc temu, kiedy przeniosłem do Orange swoją firmę z Plusa.Mogę nawet partycypować w kosztach podłaczenia światła.Ot, taka desperacja.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Poza tym warto do różnych operatorów wysłać pisemne (rozumiem tu poprzez tradycyjną pocztę) zapytanie co do planów uruchomienia/polepszenia internetu stacjonarnego tzw. "wnioski o rozbudowę infrastruktury".
No chyba nie wygląda to tak, że ktoś z Warszawy odpala sobie Street View w Google Maps i wybiera: a tu mieszka moja ciocia to będzie internet, a tam już nie - to nie będzie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
gemolek napisał(-a):►Edit: niniejszy wątek przeniesiono z tematu dot. inwestycji na obszarze całego kraju - Moderator Wiktor◄
Cieszę się, że Orange wygrał w drugim konkursie i dostał dofinansowanie w powiecie gorzowskim.Wydaje się to być zrozumiałe, gdyż pomarańczowi budowali za 150 mln sieć szkieletową w województwie lubuskim.
Nie do końca. W rejonie zielonogórskim wygrała Netia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
pisze z Gminy Niegosławice,
u nas w miejscowościach też stoją skrzynki Orange,
czy wiadomo coś kiedy Orange ruszy z dalszą inwestycją?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Maxwellllw lubuskim póki co Orange przygotowuje projekt "Lubuskiej Unii Światłowodowej": https://nasz.orange.pl/t5/Sie%C4%87-i-dost%C4%99pno%C5%9B%C4%87-us%C5%82ug/Lubuska-Unia-%C5%9Awiat%C...
Musisz spytać w gminie czy przystąpiła do projektu i jeśli tak to musisz wypełnić deklarację. Im więcej ich będzie w danej okolicy to tym chętniej Orange podejmie się budowy sieci bezpośrednio do domostw 😉
edit:
najwyraźniej Twoja gmina przystąpiła do projektu: http://niegoslawice.pl/process/lubuska-unia-swiatlowodowa-nowoczesny-internet/ 😉
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »