- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, nie chcę zakładać nowego wątku, proszę o informacje kiedy nastąpi włączenie nadajnika ID 96212 Zwierki 42, powiat białostocki, jakie będą uruchomione pasma. BTS wygląda na gotowy od grudnia 2019 roku. Z góry dziękuje za info.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@sowa198310 nadajnik w miejscowości Kudrycze ID: 96294, działa LTE 800, UMS 900, GSM 900. Nadajnik jest mocno przeciążony. Brak planów rozbudowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy nastąpi włączenie nadajnika w Zwierkach, powiat białostocki?
@sowa198310 nadajnik w miejscowości Zwierki ID: 96212 ma być oddany w okolicach kwietnia 2020 r.
Obsługa LTE 800, LTE 2600, UMTS 900, GSM 900.
edit:
To że wygląda na gotowy, nie znaczy, że już wszystkie prace zostały zakończone. może być jeszcze oczekiwanie na pozostałe pozwolenia i/lub końcówka prac oraz testów nadajnika.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuję, będę czekał.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@sowa198310 mam nadzieję, że terminy uda się dotrzymać i nowo uruchomiony nadajnik poprawi jakość usług oraz zasięg 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zapytam jeszcze o jedną wieżę w okolicy ID 96294 Kudrycze, załącza mi się tylko LTE800, czy tam coś innego działa i czy może jest plan rozbudowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@sowa198310 nadajnik w miejscowości Kudrycze ID: 96294, działa LTE 800, UMS 900, GSM 900. Nadajnik jest mocno przeciążony. Brak planów rozbudowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam ponownie, wieża w Zwierkach 96212 działa ale tylko na LTE800, czy jest jakiś plan na rozbudowę, wcześniej było info, że będzie też LTE2600. Zapytam jeszcze o plany na BTS 542 Zabłudów, w weekend pojawiło mi się LTE2100 z tej stacji, może będzie jeszcze LTE1800?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
O ile wiem, L2100 pojawia się tam, gdzie jest L1800. Zresztą, już ktoś dodał do bazy btssearch pasmo L1800 w Zabłudowie, więc wygląda na to, że się tam pojawiło.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chciałbym zapytać czy może są jakieś plany rozbudowy wieży w Zwierkach. Obecne LTE 800 jest zapchane na maxa.