- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy VoLTE dla Huawei Mate 20 Lite?
Temat przeniesiony z Na kartę do odpowiedniej kategorii + dodano etykiety - moderator Bartłomiej
Witam, kiedy będzie dostępna usługa VoLTE dla telefonu Huawei Mate 20 Lite? Wiem, że ta usługa jest już dostępna od dawna w sieci T-Mobile. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witaj. Nie posiadamy niestety informacji czy pojawi się na podanym przez Ciebie modelu VoLTE. Gdy to się stanie zobaczysz zapewne odpowiednią aktualizację.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego w innych sieciach Huawei Mate 20 Lite ma wsparcie i ma Volte i Vowifi natomiast w Orange nie? Widać przyjdzie nam zmienić sieć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wojciech nie wiadomo jeszcze nic na temat VoLTE dla Mate 20 Lite w Orange? Jak dzwoniłem do Orange trzy miesiące temu, to powiedziano mi, że trwają pracę nad działaniem tej usługi dla tego modelu i to tylko kwestia czasu i niebawem VoLTE będzie dostępne, czy teraz coś się zmieniło?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czytaj to w ten sposob że nie planijemy wprowadzenia tych usług dla tego telefonu... Prace trwaja to standardowa odpowiedz na wszystko. A czekać można w nieskączoność
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mogę dzisiaj tylko przekazać że jest plan rozwijania. Jednakże nie mogą dać informacji kiedy i czy w ogóle się ostatecznie ta funkcja pojawi. Sprawdzaj czy nie ma aktualizacji w telefonie co jakiś czas.