Kable położone, kiedy możliwość podłączenia?

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Post wydzielony z tematu "Dostępność światłowodu" - moderator Wojciech.

Witam. W listopadzie mili panowie położyli światłowód na mojej działce prosto do mojego domu. Niestety, od tamtej pory słuch o usługach zaginął i nikt z obsługi klienta czy to na czacie czy infolinii nie jest w stanie określić kiedy takie usługi będą dostępne. Jest to tym bardziej dziwne za całą infrastruktura jest już położone. Z kim mogę się skontaktować w celu uzyskania informacji na temat dostępność usług światłowodowych? 

6 ODPOW. 6
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Być może funduszy Operator nie ma, na realizację, poprzez czat można zgłosić chęć podłączenia światłowodu, tak z drugiej strony im więcej chętnych tym szybciej przyłączają światłowód, jednostka niestety jest na szarym końcu.

Edit:

Jak przyspieszyć podłączenie masz tu.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 251
  • 367
  • 9

@Anonimto technicy Orange Ci położyli ten światłowód czy może to ktoś z jakiegoś unijnego dofinansowania albo jakiegoś innego programu?

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Orange podłączali, tak mówili instalatorzy. Gdzie mogę się dowiedzieć kiedy będzie możliwość podłączenia usług?

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 472
  • 733
  • 11

Najpierw zaczekaj az Ci zrobia instalacje w domu. A to moze potrwac kilka miesiecy.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Sęk w tym że kable do domu mam już wprowadzone, potrzeba tylko montera usług. 

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2322
  • 6952
  • 225

Miejscowy lub najbliższy salon powinien coś wiedzieć. Często bywa tak że kable już są, le dalsza infrastruktura jeszcze nie gotowa.