- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kable nad działką
Dzień dobry,
Nad działką którą dostałem przebiega kabel telefoniczny Orange. Przebiega w 1/3 szerokości działki i utrudnia jej zagospodarowanie. Koliduje z planowanym budynkiem. W księdze wieczystej nie ma nic na temat udostępnienia działki Orange. Wokół działki są słupy na których można by go przewiesić. Komuś udało się załatwić taką sprawę? Ile to trwało, kosztowało?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kable nad działką
@cubus to nie kosztuje nic. Zgłaszasz na infolinii problemy z infrastrukturą opisując dokładnie sytuację lub piszesz na adres korespondencyjny w Skierniewicach
Ul. Jagiellońska 34
96-100 Skierniewice
Z dopiskiem Infrastruktura
Odpisujesz sytuację, załączasz mapkę i proponujesz ( jeśli masz już coś przygotowane) zmianę trasy kabli.
Nie zapomnij o danych kontaktowych ( mail, telefon)
Dojdzie gdzie trzeba
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kable nad działką
Błyskawiczna odpowiedź 🙂
Ale kto się będzie zajmował przewieszeniem tych kabli? Orange czy ja? Mogą odmówić mi takiej zgody? W rezultacie dyskwalifikowałoby to działkę....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kable nad działką
@cubus Jak się zgodzą przewiesić kable to przyjadą monterzy i sami zrobią. A jak nie to kable będą tam wisieć jeszcze pewnie do 2030.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kable nad działką
@cubus Zgody nie odmówią, bo prawdopodobnie trudno będzie znaleźć zgody na ich obecność w tym miejscu...Wniosek dotyczy nie samego ich usunięcia, a zmiany przebiegu nowa trasą nie kolidującą w twoja działką. To zrobi ekipa techniczna operatora (nawet pod twoim nadzorem jeśli się umówisz -byłoby wskazane)
Poczytaj, tu jest większość informacji, nawet termin odpowiedzi na pismo
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kable nad działką
@agat13napisał(-a)Wniosek dotyczy nie samego ich usunięcia, a zmiany przebiegu nowa trasą nie kolidującą w twoja działką.
nie wniosek, a żądanie usunięcia. Co potem z tym zrobią, ich sprawa.