- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Czy w miejscowości Sołtysy (46-320, gm. Praszka) jest aktualnie budowany Wasz BTS? Nie potrafię znaleźć żadnej informacji. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@driftking0693 takich informacji Operator nie udostępnia. Trzeba próbować dowiedzieć się samodzielnie, czasami konsultanci na infolinii, czacie podadzą informacje o ewentualnym uruchomieniu nadajnika.
P. S.
Nadajnik jest w trakcie budowy, przewidywany czas uruchomienia Kwiecień 2025 rok, unieruchomione będzie pasmo LTE 800 MHz. W przyszłości na pewno będzie rozbudowa i dokładanie pasm, ale obecnie daty rozbudowy brak.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@driftking0693 takich informacji Operator nie udostępnia. Trzeba próbować dowiedzieć się samodzielnie, czasami konsultanci na infolinii, czacie podadzą informacje o ewentualnym uruchomieniu nadajnika.
P. S.
Nadajnik jest w trakcie budowy, przewidywany czas uruchomienia Kwiecień 2025 rok, unieruchomione będzie pasmo LTE 800 MHz. W przyszłości na pewno będzie rozbudowa i dokładanie pasm, ale obecnie daty rozbudowy brak.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Budowa nowej anteny. Czy Orange buduje w miejscowości Sołtysy gm. Praszka?
Cieszę się bardzo. Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@driftking0693 bliżej Ptaszki będzie jeszcze jeden nadajnik, który ma wystartować s Lutym 2025 roku, ale chyba będzie za daleko od Twojej miejscowości i w dodatku przeszkodą las.
Cieszę się mogłem pomóc i mam nadzieję, że nadajnik wcześniej ruszy niż to co w planach. Na tę okolicę aż się prosi, aby doświetlić teren.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dla ciekawskich:
Na stronie internetowej swojej gminy znalazłem informacje i obwieszczenie dotyczące tej stacji bazowej. Całą procedura zaczęła się uwaga w 2016 roku. Także cała "akcja" trwała 8 lat. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@driftking0693 niestety szereg obwarowań wymaga uzyskania sporo pozwoleń, co niestety przeciąga się w czasie. Z moich obserwacji wynika, że w jakieś dwa dni to postawienie masztu, kole dwa dni to montaż urządzeń, reszta czasu to biurokracja.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś