- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak sieci
Witam, w mojej okolicy (Wysoki Małe link do BTsearch ) mamy problem z zasięgiem, na telefonie pokazuje parę kresek ale nie można wykonać połączenia ani wysłać sms, w zeszłym roku wszystko działo, przed nowym rokiem były prowadzone prace na nadajniku i od tamtego czasu jesteśmy odcięci, na infolinię dzwonię co jakiś czas i dalej nic w tej sprawie się nie dzieje, dlaczego wcześniej zasięg mieliśmy a teraz taki problem występuje,może któryś z dostawców internetu radiowego zakłóca zasięg? Nikt nie potrafi odpowiedzieć na to pytanie ? Kilka miejscowości ma z tym problem, co trzeba zrobić żeby zostały podjęte jakieś działania w tej sprawie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak sieci
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak sieci
Po włączeniu zasięgu LTE jest trochę lepie bo sms-y zaczęły przychodzić prawie normalnie, telefonu z VoLTE nie znalazłem więc nie mam jak sprawdzić, ale to nie zmienia faktu że dalej jest lipa bo o rozmowach można pomarzyć i tak samo jest w plusie i w T-mobile. Odległość odległością ale dla czego wcześniej wszystko działało a teraz nie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak sieci
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak sieci
Gdzie zamieścić takie zgłoszenie ? Telefonicznie próbowałem ale to nie ma sensu, niby przyjęte ale jak dzwonie za jakiś czas to dalej nikt nic nie wie na ten temat.