- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🌩️SMS od ALERT RCB, np. "Uwaga! Dzis gwaltowne burze, silny wiatr i ulewny (...)" 🌩️
Do mnie też dotarł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🌩️SMS od ALERT RCB, np. "Uwaga! Dzis gwaltowne burze, silny wiatr i ulewny (...)" 🌩️
Do mnie za każdym razem dociera nie 1, nie 2 tylko 3 razy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim a czemu Ty dostałeś alert RGB a ja RCB Czy to jakaś inna nawałnica będzie u Ciebie, albo u mnie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@crodlay o rety aż trzy alarmy masz?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ty @Anonim to masz się gdzie schować, a ja hm raczej nie ( co najwyżej pod kołdrę ) U mnie już się zaciągnęło niebo 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wscieklaewkanapisał(-a)@Anonim a czemu Ty dostałeś alert RGB a ja RCB Czy to jakaś inna nawałnica będzie u Ciebie, albo u mnie?
U mnie będzie Gradobicie 😄 Tak na poważnie literki mi się pomyliły od tego 38"C upału 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak też sobie pomyślałam - chociaż nie do końca 🙂 No to znakiem tego będziemy mieli jednakowe nawałnice 🙂 Ja czekam już trzy godziny na jakiś chociaż mały deszcz, niebo zaciągnięte, a tu jak na razie cisza i temperatura wyższa niż u Ciebie o 1 kreskę
Ja chcę deszczu - bardzo chcę bo padam 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wscieklaewka u mnie niebo też jakieś dziwne i pieski niespokojne, burza idzie to pewne 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie chyba coś się zaczyna dziać, wiatr chłodniejszy, niebo jakieś też dziwne wisi na nim ciemna chmura też
@Anonim jak pieski Twoje są niespokojne to na pewno u Ciebie będzie niewesoło 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wscieklaewkanapisał(-a)U mnie chyba coś się zaczyna dziać, wiatr chłodniejszy, niebo jakieś też dziwne wisi na nim ciemna chmura też
@Anonim jak pieski Twoje są niespokojne to na pewno u Ciebie będzie niewesoło 😞
Niebo pociemniało i wiatr wzmaga się, mały piesek już w pokoju, duży w kojcu budę zaliczył, zaraz będzie burza 😉