- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
ostatnio otrzymałem telefon od konsultanta Orange ponieważ kończy mi się umowa i chcieli podpisać koleją. Przedstawił warunki że polepsza mi jakość usług to pytam wprost o Internet stacjonarny to odpowiedział że w mojej miejscowości tj. Michałowo pow. białostocki będzie to możliwe za 2-3 miesiące bo teraz Covid-19 i nie ma ludzi do pracy. I moje pytanie czy to prawda czy tylko chwyt marketingowy by mieć klienta na kolejne dwa lata i za wszelką cenę wcisnąć uslugi. Bo jak poprosiłem o papierowa deklarację odnośnie światłowodu to rozmowa się skończyła.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód
Obstawiam że na wiosce usługa Orange będzie świadczona przez lokalnego ISP. Najlepiej się dopytać co i jak ale jak dla mnie to chcą Ci lipę wcisnąć....chociaż niewiem czy potem nie dostaniesz światłowodu bez konieczności zrywania umowy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód
@izzy86 Warto dodać że u ciebie POPC zostało skończone w 2018 roku
Więc możliwe że będziesz miał Światłowód z środków własnych Orange, bo niby po co - mieli mówić o POPC w twoim regionie skoro skończyło się tam w 2018 roku? i w dodatku jest ono zrobione przez podlaską firmę KOBA.