Nie można wyświetlić tego widżeta.

Światłowód podłączą sąsiadce ze słupa znajdującego się u nas, a nas nie. Da się coś z tym zrobić?

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2121
  • 6009
  • 199

Światłowód podłączą sąsiadce ze słupa znajdującego się u nas, a nas nie. Da się coś z tym zrobić?

Potwierdzam, dostaniesz FB6. Niezależnie od prędkości.

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29507
  • 271

@Arti_Kn_Plnapisał(-a)

Potwierdzam, dostaniesz FB6. Niezależnie od prędkości.

Jutro przyjdą podłączyć sąsiada, wybrał samo światełko 300/50, zobaczymy jaki router dostanie (z tego co dowiadywał się przed świętami mówili że FB 3.0). Przypadek rodziców @Anonim  też o tym świadczy, wątek stąd Rozwiązano: Dostępność światłowodu – Strona 96 - Nasz Orange . Tak że tej szóstki nie byłbym na 100% pewien.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 437
  • 1242
  • 2

@slav72może też być tak że w niektórych salonach mają więcej tych 6tek i wtedy w takim regionie dadzą tak jak mówi kolega a w innym regionie gdzie mniejsze mają zapasy dadzą 3jke. Możliwe że w jego regionie mają 6tek więcej to dają bez problemu. Ale suma sumarum to się okaże co będzie i troszkę jeszcze potrwa zanim do tego dojdzie. Przynajmniej jest już blisko

• 7197
  • 29507
  • 271

@Emill1  w przypadku @Anonim to nie wiem lecz w przypadku sąsiada zamówienie online (nie w salonie) i w Bydgoszczy (więc dość duże miasto) i sądzę że ekipy pobierają sprzęt z jakiegoś magazynu nie z salonów. Wszystko się okaże jutro, wtedy napiszę jaki sprzęt do niego trafił.

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 2759
  • 10140
  • 54

@Emill1napisał(-a)

Jeszcze jedno mnie zastanawia wie ktoś co tam pisze? Doczytałem się tylko Orange Polska ale co więcej tam się znajduje?

IMG20211226135715.jpg

Musiałbyś przybliżyć bardziej.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14257
  • 58613
  • 712

@Emill1  to są tzw markery opisujące rodzaj kabla, typ, relację, numer inwentarzowy..Skoro jest napisane Orange, to już wiesz czyj jest.. Reszta to techniczny opis

• 437
  • 1242
  • 2

IMG20211225135822.jpg

Bardziej nie powiększy. To, że Orange to wiadome było. Ciekawi mnie co tam więcej może pisać

• 437
  • 1242
  • 2

@slav72ijak tam wyszło? wiesz coś z tym sąsiadem?

• 7197
  • 29507
  • 271

@Emill1 jestem w pracy, wrócę to dowiem się od sąsiada i napiszę. 

• 7197
  • 29507
  • 271

@Emill1 odpowiadam, więc właśnie wróciłem od sąsiada i usługa świetnie działa z tym że na FunBoxie 3.0, sąsiad podczas wizyty pytał techników czy do usługi 300/50 dają FB 6 bo "gdzieś coś słyszał" to mu odpowiedzieli że nie, owszem mają szóstki na aucie ale nie do tej usługi i może zadzwonić do BOKu i to samo mu powiedzą. Oczywiście sąsiad aby się upewnić zadzwonił do Orange gdzie usłyszał to samo. Więc nie wiem skąd niektórzy koledzy mają info i na ile jest ono prawdziwe że do 300/50 dają szóstkę. Ja podaję informację z pierwszej ręki, dodam jeszcze że zamówienie złożone w zeszłym tygodniu więc z najnowszej oferty.